Del 45 - The thinking

Jake kom utrusande ur badrummet och sprang runt lyckligt.
"WOHOO! NI ÄR VÄNNER!" ropade han och dansade en konstig dans innan han la sig ner mellan mig och Justin. "Jag har känt mig så splittrad!" sa han och låtsas grät riktigt överdrivet.
"Du är inte frisk Jake!" skrattade jag och slog honom vänskapligt i magen.




Kvällen rullade på och vi fortsatte kolla på film. Jag låg mellan Justin och Jake och kände mig riktigt trygg. Jake hade valt en action film med Tom Cruise och den var riktigt spännande. Under filmen kände jag hur Justin la sin arm runt mig. Jag tog genast bort den och viskade tyst, så inte Jake hörde.
"Sluta! Du är fortfarande inte förlåten"
Justin tittade på mig med en sorgsen blick men jag vände bara bort huvudet och fortsatte titta på filmen. Jag kände hur Justin fortsatte titta på mig så jag makade mig närme Jake. Justins blick hårdnade men försvann sedan och han tittade på filmen.
Justin betydde mycket för mig. Men han förtjänade inte mitt förtroende längre. Jag hade sett hur Jake mått dåligt över att han inte visste hur han skulle agera. Om han var med Justin sårade han mig och samma sak om han var med mig. Därför skulle jag försöka vara vän med Justin. Funkade det inte så funkade det inte, men då hade jag iallafall försökt.
Efter filmen gick Justin tillbaka till sig. Han gjorde en high five med Jake men mig gav han bara en blick. Jag såg det som en bra grej eftersom att det betydde att han förstått. När han gått vände Jake sig till mig.
"Jag trodde ni var vänner?" sa han frågande.
"Det är vi. Men det är endå fel om jag kramar honom." sa jag och gick in i badrummet. Jag bortstade snabbt tänderna och gick sedan ut och bytte om. När jag vände mig om såg jag att Jake redan låg i sin säng och höll på att somna. Jag kröp snabbt ner under mitt täcke men jag somnade inte. Min hjärna fylldes med Jack.
Jag kunde inte förstå att han bara hade låtsas. Han hade tagit allt jag sakt och vridit på det till en smutsig artikel.

Nästa morgon vaknade jag av att Jake petade på mig.
"Jasmyn! Vakna! klockan är halv två!" sa han och fortsatte peta på mig. Jag stönade trött.
"Halv två?" mumlade jag sömnigt.
"Upp med dig!" sa han högt och drog bort mitt täcke.
"Jake!" skrek jag och sparkade i sängen.
"Kom igen Jasmyn!" sa han och lyft upp mig över axeln.
"Släpp ner mig!" skrek jag och slog han på ryggen. Han släppte ner mig på golvet framför garderoben.
"Ta på dig kläder! Vi ska iväg" sa Jake beodrande. Jag gnydde och vände mig om. "Ta på dig det här" sa Jake och tog fram en grå magtröja, ett par vita shorts, ett halsband och en vit keps - han visste att jag hade börjat älska kepsar det senaste. Jag tog av mig mina sovkläder och drog på mina nya.
"Borsta mitt hår" mumlade jag beodrande. Jag blev väldigt förvånad när han faktiskt gjorde det.
"Nöjd nu prinsessan?" log han när han tog ett sista drag med borsten genom mitt hår. Jag tog mina solglasögon och följde med Jake ut genom dörren.
"Vart ska vi?" frågade jag när vi stod i hissen.

Del 44 - The laughs

"Under lördagsnatten syntes Justin Bieber hångla med en tjej på stranden. Tjejen var inte Justin Biebers flickvän Jasmyn. Kändis paret har varit tillsammans sedan slutet av förra året och det dröjde inte längen innan Justin blev otrogen. Jasmyn såg sin pojkvän kyssa en annan tjej och försvann snabbt ifrån skolan de båda bor på. Vår utsände reporter Jack har luskat fram information."
Mitt hjärta stannade. Jack hade berättat allt.
Jack!



"Vad är det?" frågade Jake och fick mig att rycka till. Jag hade inte hört han komma ut ur badrummet.
"Det står i tidningen" mumlade jag och tittade ner i tidningen. Det var två bilder. En på mig och Justin från Chris's nyårsfest och en på bara Justin.
"Vad står det då?" frågade han och satte sig bredvid mig på sängen.
"Att Justin var otrogen och att jag är förkrossad" svarade jag lågt.
"Är du det?" frågade Jake. "Förkrossad alltså?"
"Nej. Jag är sårad. Av både Justin och Jack." svarade jag.
"Jack?" frågade Jake förvånat.
"Det var han jag träffade förut. Jag trodde vi var vänner men han var en nyhets reporter. Det är han som har gett tidningen informationen.
"Jag är ledsen Jasmyn" sa Jake och gav mig en kram. Jag lät mig hållas i han famn och det kändes skönt. Det var längesen det var jag och Jake.
"Vad vill du göra nu då?" frågade han och pussade mig på kinden.
"Glömma allt" svarae jag lågt.
"Vad sägs om att kolla på en film? Min storebror tipsade mig om en som hette Disaster Movie i förrgår." log han.
"Låter bra!" sa jag och hämtade min dator. Vi säkte på google och hittade sen en länk där man kunde se den lagligt online. Tillsammans satt vi och skrattade oss igenom filmen.
"Men herregud!" tjöt jag när låten på slutet spelades. Jake skrattade så mycket att han inte kunde andas.
"Vi har så dålig humor!" skrattade jag.
Min mobil vibrerade på golvet och jag tog upp den. Jag såg att Justin ringde.
"Vad vill du?" svarade jag och försökte låta serriös. Det gick inte utan jag skrattade ljudlöst i telefonen.
"Kan vi snacka?" frågade han.
"Visst, kom till vårat rum" sa jag och la på. Jag var faktiskt sugen på att höra vad han sa.
"Kommer Justin?" frågade Jake skrattandes.
"Ja" log jag. "Om du märker at jag blir för sur behöver du bara sätta på låten!" skrattade jag högt och klickade igång den igen. När det knackade på dörren gick jag och öppnade, fortfarande skrattandes. På andra sidan stod Justin med ett sorgset uttryck.
"Kom in" skrattade jag medans jag försökte lugna mig och bli allvarlig.
"Du måste se det här!" skrattade Jake när han såg Justin. Han ställde sig bredvid Jake som visade klippet. Efter en halv minut låg vi alla i en hög och skrattade. Efter några minuters skratt reste Jake sig upp och gick in på toan. Jag och Justin låg kvar på golvet.
"Du är inte öfrlåten Justin" sa jag och tittade på honom. "Men du betyder för mycket för att jag ska förlora dig"
Justin log ett tacksamt leende. "Förlåt" viskade han. "Vänner?" frågade an sedan.
"Såklart" log jag. Jake kom utrusande ur badrummet och sprang runt lyckligt.
"WOHOO! NI ÄR VÄNNER!" ropade han och dansade en konstig dans innan han la sig ner mellan mig och Justin. "Jag har känt mig så splittrad!" sa han och låtsas grät riktigt överdrivet.
"Du är inte frisk Jake!" skrattade jag och slog honom vänskapligt i magen.

PS! Låten jag menade kan du lyssna på här: http://www.youtube.com/watch?v=gHrqLd3v-zU&feature=related dock är låten pervers, unga läsare varnas!

Del 43 - The headline

"Stick innan jag polisanmäler dig" fräste jag och gick förbi han och in i badrummet. Jag låste dörren om mig och ställde mig framför spegeln.
"Jasmyn! Snälla förlåt!" ropade han genom dörren.
"Jag ger dig tio sekunder Justin" ropade jag hotfullt genom dörren. Jag hörde hur han tog små steg ut och stängde dörren. Jag hade vunnit. Han skulle inte våga besvära mig mer.




Jag var inte ledsen över att ha förlorat Justin. Jag hade kvar Jake och även Jack. Det var dom jag behövde. Efter en stund av tänkande inne i badrummet gick jag ut. Jake låg och stirrade upp i taket. När jag kom ut gav han mig en backande blick.
"Det är lugnt, jag har lugnat mig" mumlade jag och gick till min säng.
"Din mobil har ringt" sa han medans jag tog upp den. Ett missat samtal och ett oläst sms. Båda från Jack. Jag öppnade smset. Hej! Var är du? Klockan är 14.30 och du har inte gått in i mig än? Lust att träffas ett tag? :)
Jag log åt Jakes sms och knappade in ett svar. Visst! Jag är vid cafét om en halvtimma.
"Jag ska träffa en kompis" sa jag till Jake medans jag tog en väska.
"Vem?" frågade Jake förvånat.
"Jack" log jag och gick mot dörren.
"Jasmyn?" sa han innan jag hunnit gå ut dörren. "Kom tillbaka igen" mumlade han.
"Jag lovar" log jag innan jag gick ut genom dörren.

Jack satt och väntade på mig vid cafét så jag omfamnade honom i en kram innan jag satte mig ner.
"Hur är det?" frågade han och log åt mig.
"Sådär. Jag flyttade tillbaka till skolan imorse" suckade jag dystert.
"Träffade du Justin?" frågade han. Jag var glad att Jack hade hängt med så mycket i min historia. Det blev lättare att prata då.
"Ja" mumlade jag. "Jag fick utbrott och började skrika och allt"
"Ojdå. Vad hände då?" frågade Jack intresserat.
"Justin blev rädd när jag hotade med att polisanmäla honom så han stack. Jake hoppas bara att jag ska komma tillbaks." sa jag lågt.
"Jasmyn?" frågade Jack utan att förvänta sig ett svar. "Justin är Justin Bieber va?" frågade han.
Jag kunde inte ljuga till Jack så jag nickade enkelt. Jack sa ninget mer om det utan vi fortsatte prata. Efter en timma behövde Jack gå till jobbet och jag började gå tillbaka till skolan. Påvägen såg jag ett tidningsstånd som fångade min uppmärksamhet. På en flyer kunde jag läsa texte:
Justin Bieber otrogen, flickvännen förkrossad
Mitt hjärta hoppade över ett slag och jag sprang dit och köpte en tidning. Jag vågade inte läsa den försen jag var tillbaka på skolan. Hur fan visste dom att JKustin varit otrogen? Varför skrev dom att jag var förkrossad? Det var jag inte?
När jag flåsandes, efter att ha sprungit till skolan, kom in i mitt och Jakes rum slängde jag mig ner på sängen. Jag öppnade tidningen och bläddrade fram till artikeln om Justin. Där kunde jag läsa allting.
"Under lördagsnatten syntes Justin Bieber hångla med en tjej på stranden. Tjejen var inte Justin Biebers flickvän Jasmyn. Kändis paret har varit tillsammans sedan slutet av förra året och det dröjde inte längen innan Justin blev otrogen. Jasmyn såg sin pojkvän kyssa en annan tjej och försvann snabbt ifrån skolan de båda bor på. Vår utsände reporter Jack har luskat fram information."
Mitt hjärta stannade. Jack hade berättat allt. Jack!

Del 42 - The starbucks

"Lust att prata lite över en kopp kaffe?" frågade han gulligt. Jag tänkte efter i två sekunder.
"Gärna!" log jag och tillsammans gick vi in på närmsta café.
"Jag heter Jack" log killen.
"Jasmyn" log jag tillbaka.



Jack var en riktigt härlig kille. Han skämtade härligt och fick mig snabbt att bli på riktigt bra humör.
"Så vad var det som du hade på hjärnan?" frågade han och tog en slurk kaffe.
"Min pojkvän var otrogen mot mig" sa jag rakt.
"Ouch, ledsen Jasmyn" sa han och en rynka bildades mellans hans ögonbryn.
"Jag är väl typ över det. Men endå inte" mumlade jag och lekte med kaffekoppens handtag.
"När var det?" frågade han och tittade oroligt på mig.
"Inatt" svarade jag dyrstert.
"Oj" sa han förvånat. "Och du är redan "nästan" över det" la han till och fick mig att le över sättet han sa meningen på.
"Jag har insett att en otrogen kille är inget att ha. Han är inte värd mina tankar, tårar eller mig" sa jag och kände mig stolt.
"Så ska det låta" sa han och log ett härligt leende.
Jack och jag satt och pratade ett tag men blev avbrutna när min mobil ringde.
"Är det du Jake?" frågade jag hoppandes.
"Ja" sa han stressat i luren. "Var fan är du Jasmyn?! Jag får panik!" ropade han.
Jack mimade fram "han" men jag skakade på huvudet och mimade tillbaka "vän"
"Jag mår bra Jake. Vi får höras senare, jag är med en kompis" sa jag och log åt Jack.
"Vafan Jasmyn, kom hit! Jag är så jävla orolig!" sa Jake i telefonen. Jag var inte van vid att han svor så mycket så det kändes obehagligt att prata med honom.
"Vi hörs sen" sa jag och la på luren.
"Nu får du förklara" log Jack åt mig.
"Jake är bara en vän" sa jag försäkrande.
"Förklara allt från början" sa han tryggt och lutade sig bakåt på sin stol. Jag log ett svagt leende och berättade sen allt, men jag valde att inte nämna att Justin var Justin.
"Jag är glad att jag inte är tjej..." sa Jack när jag berättat klart historien. "Det låter riktigt komplicerat!"
"Vi tjejer har det inte lätt" log jag. "Speciellt när man blir bjuden på en kopp kaffe av en främmande peson och sedan berättar en livshistoria."
Jack bara skrattade åt mig. "Jag är ingen främling. Jag är Jack, din kompis" log han.
"Jack, från och med nu-" sa jag glatt "-är du min nya bästa vän"
Jack log. "Vilken ära!" sa han glatt.
"Ta vara på rollen. Det är en stor grej att vara det!" log jag.
Efter några timmars prat bestämde vi oss för att lämna cafét. Jack skulle hämta upp sin lillebror Simon någonstans och jag kände mig ganska trött.
"Tack för en mysig kväll" log jag till Jack och gav honom en lätt kram.
"Detsamma" log han när vi släppt varann. Efter att vi bytt ummer vinkade jag hejdå och gick till mitt hotellrum. Jag bytte om, borstade tänderna och kröp ner i sängen. Jag somnade direkt.

På morgonen hade jag ingen lust att ligga och dra mig i sängen. Istället gick jag upp och tog en varm dusch. Efter duschen fönade jag håret och gick ut till min väska och tog fram kläder. Det blev ett par vita shorts, en av de nya magtröjorna jag köpt igår och en av de nya kepsarna. Tillsammans blev det faktiskt en riktigt snygg outfit. Jag gick runt i mitt hotellrum och plockade ner alla mina saker i väskan innan jag gick ner till lobbyn och checkade ut. Det var min sista dag och jag kände att jag orkade med Jake igen. Jag hade inte riktigt vågat prata med honom för jag var rädd att han skulle riva upp mina igensydda sår från Justin.
Efter en timmas långsam promenad var jag tillbaka i skolan. Men små, korta och försiktiga steg gick jag igenom korridoren utanför mitt och Jakes rum. Jag tog fram mitt nyckelkort och låste upp dörren.
Jake mötte mig med ett chockat, lyckligt och ilsket ansikte.
"Var fan har du varit?!" skrek han och sprang fram imot mig. Han la armarna runt min kropp i en stel kram.
"Jag har vart på shopping semester kan man säga" svarade jag när han släppt mig och jag gick in i rummet och lämnade min väska.
"Fattar du inte att jag har varit orolig?" sa Jake när jag började packa upp mina saker. "Tänk på Justin - din pojkvän! Han har varit jätte skärrad hela tiden!" Med snabba rörelser tog jag hårda steg fram till Jake och placerade mitt ansikte tre centimeter ifrån hans och fräste:
"Säg aldrig så igen! Justin är inte orolig för mig. Han är bara rädd om sig själv. Han är så egoistisk att man smäller av. Håll käften om honom, fattar du?"
Jake ryggade tillbaka medans jag tog två steg bak och fortsatte packa upp mina saker. Plötsligt hörde jag dörren öppnas.
"Jake? Är hon tillbaka? Snälla säg..."
Justin frös till när han såg mig. Hans ansikte blev lyckligt och han tog små steg fram imot mig. När han var tillräckligt nära tog jag min hand och slog till honom på käften. Ett smällande ljud hördes i hela rummet.
"Va fan...?" fräste Justin men jag tystade honom.
"Stick härifrån innan jag polisanmäler dig" morrade jag in i hans ansikte.
"Va?" viskade Justin svagt.
"Stick! Jag vill för fan aldirg mer se dig. Du är så jävla självisk att det inte är sant! Du han inte brytt dig om mig ett piss dom senaste dagarna. Du vill bara veta så jag inte säger något om Selena." morrade jag.
Justin blev stel i ansiktet.
"Jasmyn det är..." försökte han men jag stoppade honom.
"Det är inte som jag tror det är? Jag tror att du är otrogen men nej! Du hånglar säkert med alla dina vänner! Mitt i natten! När du vet att din flickvän inte ser!"
Justin gav mig en ledsen blick.
"Stick innan jag polisanmäler dig" fräste jag och gick förbi han och in i badrummet. Jag låste dörren om mig och ställde mig framför spegeln.
"Jasmyn! Snälla förlåt!" ropade han genom dörren.
"Jag ger dig tio sekunder Justin" ropade jag hotfullt genom dörren. Jag hörde hur han tog små steg ut och stängde dörren. Jag hade vunnit. Han skulle inte våga besvära mig mer.

Del 41 - The haircut

Uppe i mitt rum drog jag fram en väska och fyllde med kläder och behövliga saker. Jake snarkade högre än vanligt så jag var inte särskilt rädd för att väcka honom. Jag drog igen dragkedjan på väskan, tog min mobil och plånbok och stack.
Med snabba steg gick jag in till stan. Jag skulle säkert hitta ett sunkigt men billigt hotell att bo på.




På morgonen vaknade jag upp i mitt nya hotellrum. Det var faktiskt inget sunkigt hotell. Det var både fräsht och ganska billigt.
Min mobil vibrerade högt och jag tittade på den. Ett samtal från Justin. Jag skrattade lågt för mig själv innan jag tryckte på den röda luren. Fönstret med samtalet stängdes ner och ett nytt fönster kom upp. 7 missade samtal och 4 missade sms. Undrade Justin bara var jag var eller förstod han att jag sett han och Selena?
Påvägen in till stan hade jag bestämt mig för att glömma Justin. Han var inte förlåten men jag skulle inte gå och sörja över honom. Han var helt enkelt inte värd mina tårar.
Jag gick med sega rörelser upp ur sängen och tog en snabb dusch. När jag kom ut ur duschen lindade jag en handduk runt kroppen, fönade håret, satte upp det i en hästsvans och gick sedan ut till min väska med kläder. Jag tog fram ett vitt, pösigt linne och jeans shorts. Runt halsen och handlederna hängde jag smycken. På huvudet satte jag en keps och drog ut hästsvansen genom hålet där bak. Jag satte på mig mina svarta solglasögon och gick sedan ut på stan. Min mage kurrade inte efter frukost så jag gick runt i affärer. Plötsligt såg jag en affär som sålde magtröjor, vilket jag älskade, så jag gick in där. Affären hade verkligen magtröjor i alla olika sorter. Det fanns linnen, t-shirts, långärmade och tubes - alla var magtröjor! Jag köpte fyra stycken och gick sedan till starbucks och köppte en kopp kaffe. Egentligen gillade jag inte det särskilt mycket men jag kände bara att jag behövde vakna till. Jag gick bara runt i stan utan att göra något. Då och då vibrerade min mobil men jag svarade aldrig. Jag visste ju att det var Justin.
På andra sidan vägen såg jag en frisör och kände att jag helt plötsligt ville klippa mig. Göra något annorlunda med mitt hår. När jag skulle svänga över till frisören råkade jag gå in i en person.
"Oj förlåt!" sa jag och skämdes.
"Det är lugnt" sa killen jag råkat gå in i. När jag såg hans ansikte blev jag glad. Killen var riktigt snygg. Han hade härligt solbränd hy, mörkt hår och djupbruna ögon. Jag log ett svagt leende till honom.
"Gick det bra?" frågade jag honom och han log.
"Jadå." svarade han.
"Förlåt igen" log jag och gick sedan vidare. Jag kände i ryggen hur han tittade på mig. När jag kommit till andra sidan gick jag in till frisören.
En timma senare kom jag ut med lite kortare hår som var snyggt uppklippt och hade söta mörkbruna slingor. Jag var riktigt nöjd med resultatet. Efter en snabb titt på klockan bestämde jag mig för att gå tillbaka till hotellet. Påvägen dit köpte jag en macka på subway som jag njöt av. När jag var tillbaka i mitt hotellrum tog jag upp min telefon. 7 sms och 17 missade samtal. Alla från Justin. Hur orkade han? Förstod han inte att jag ville vara ifred.
Med en lång suck slängde jag telefonen på sängen. När den landat började den vibrera och skärmen lystes upp av Jakes nummer. Jag svarade med fejkad glädje i rösten.
"Hej Jake!" sa jag i telefonen och försökte låta glad.
"Jasmyn! Lägg inte på!"
Justin hann knappt säga färdigt orden innan jag tryckt på den röda luren. Jag stod kvar i samma position och kände efter. Jag kände ingenting. Ingenting. Jag var inte sur på Justin det var bara tomt inom mig. Det var precis så jag ville ha det.
Med ett leende på läpparna la jag mig ner på sängen och åt upp resten av min subway-macka.

Hotellrummet var riktigt tråkigt. Det fanns ingen tv och i hast med att komma iväg från Justin hade jag glömt packa ner min dator. Tillslut bestämde jag mig för att gå ner på stan en sväng till. Jag tog min telefon och gick sedan ut. Inga affärer fick min uppmärksamhet. Dom kändes på något sätt dystra. Efter ett tag såg jag en söt butik som sålde kepsar och kände direkt att jag villa ha en enkel vit keps. Med snabba steg gick jag in och kom ut med en vit, en rosa mönstrad och en blå keps. Jag gick och tittade glatt ner i påsen och kände plötsligt hur jag krockade med någon. När jag tittade upp såg jag ett igenkänt ansikte.
"Förlåt - igen" flinade jag till killen. Det var samma kille jag gått in i tidigare under dagen. Killen bara log till mig.
"Det är lugnt. Men du kanske ska lära dig att titta upp?" flinade han och visade två rader med perfekt vita tänder.
"Förlåt, mycket på hjärnan bara." sa jag ursäktande.
"Lust att prata lite över en kopp kaffe?" frågade han gulligt. Jag tänkte efter i två sekunder.
"Gärna!" log jag och tillsammans gick vi in på närmsta café.
"Jag heter Jack" log killen.
"Jasmyn" log jag tillbaka.

Del 40 - The lowest point of love

"Hoppa i nu Jaz!" ropade Jake ifrån vattnet.
"Jaja" suckade jag och reste mig.
"Ge mig ett snyggt dyk nu!" flinade han och jag gjorde som han sa. Min kropp träffade vattnet som smekte min kropp. Under vattenytan såg jag Justin simma imot mig och våra läppar möttes i en kyss. Jag sprattlade till med mina fötter och simmade upp till ytan.




"Kommer du Justin?" viskade jag. Jake låg och sov i sin säng och jag och Justin hade suttit och myss i min tills jag reste mig.
"Vart ska vi?" frågade han och reste sig upp.
"Till dig. Jag vill inte väcka Jake" flinade jag och kysste Justins perfekta läppar. Han kysste mig tillbaka och sedan gick vi till Justins rum. Det luktade verkligen Justin överallt. Hans täcke, hans badrum och luften i rummet var fyllt av Justins söta doft. Justin smet snabbt in i badrummet medans jag la mig i hans säng sålänge.
"Jasmyn?" frågade han när han kom ut ur badrummet. Han hade ingen tröja på sig. "Har jag ett blåmärke här?" frågade han och pekade på sin vänstra skuldra. Han vände sig om så jag kunde se. Där var ett litet blå-lila märke.
"Ett litet" log jag. Han vände sig om och böjde sig ner för att kyssa mig. Jag kysste han tillbaka och kände hur han klättrade upp i sängen. Han la sig försiktigt över mig och fortsatte smeka mina läppar med sina.
Vi låg så ett tag och bara kysstes. Plötsligt fick jag ett sms av Jake som frågade var jag var. Justin gav mig en sista, varm kyss innan jag sprang ner till mitt rum. Jake låg och spelade spel på sin iPad och log stort åt mig när jag kom in i rummet. Jag borstade snabbt tänderna och bytte om innan jag kröp ner i sängen och somnade direkt.

Under natten vaknade jag av att jag frös. Jag insåg att mitt täcke åkt ner på golvet. med snabba rörelser drog jag upp det och la det över mig. Sedan tittade jag snabbt på klockan. 03.30. Jag suckade högt, jag var inte ett dugg trött. Mina ögon vägrade stänga sig och jag kunde inte somna om. Istället reste jag mig upp, tog på mig en tjockröja och mina uggs innan jag gick ner till stranden. Jag satte mig ner i sanden och såg på hur solen höll på att gå upp. Det var kyligt i luften men min tröja höll mig varm. Längre ner på stranden såg jag ett kärleks par som kysstes. Dom gick imot mig och såg allmänt glada ut. Jag tittade ut över havet och tänkte på Justin. Han var verkligen världens bästa pojkvän. Inte för att jag hade något att jämnföra med, jag hade aldrig tidigare haft en pojkvän, men jag visste att han var den bästa.
Jag tittade bort mot kärleksparet. Dom var tillräckligt nära för att jag skulle kunna se hur dom såg ut. Iallafall tjejen. Hon hade mellanlångt mörkt hår, en lång smal kropp och ett riktigt vackert ansikte. På något sätt var hon väldigt lik Selena Gomez. Verkligen lik henne insåg jag när hon kom närmre.
I början kunde jag inte se killen eftersom att han gick snett bakom henne och höll om hennes smala kropp. Sedan såg jag ansiktet.
Jag visste inte vad jag skulle känna. Hans läppar snuddade hennes. Hans armar höll om hennes. Hans kropp var tryckt mot hennes. Hans hår lindade sig in i hennes och han fick bort det ur ansiktet - med en hairflip. Då visste jag helt säkert.
Killen var Justin. Min Justin. Min pojkvän. Justin som viskat i mitt öra att han alltid skulle vara trogen.
Jag drabbades av panik och reste mig hastigt upp och sprang till skolan. Uppe i mitt rum drog jag fram en väska och fyllde med kläder och behövliga saker. Jake snarkade högre än vanligt så jag var inte särskilt rädd för att väcka honom. Jag drog igen dragkedjan på väskan, tog min mobil och plånbok och stack.
Med snabba steg gick jag in till stan. Jag skulle säkert hitta ett sunkigt men billigt hotell att bo på.

Del 39 - The comeback

"Förlåt för igår" sa jag lågt in i kudden. Justin svarade inte utan kröp ner under täcket.
"Det är lugnt" sa han efter en stund. "Lova bara att inte gör om det."
Jag kröp till Justin och la mig i hans öppna famn. "Jag lovar." viskade jag in i hans bröst.
Han pussade mig lätt på hjässan och somnade om.




Resten av dagen spenderade vi i Justins rum och kollade på film. Jag hade fått ett sms av Jake där han skrev att han skulle komma under dagen. Snöstormen hade lättat i Chicago. Vi låg spänt och väntade på honom, hur skulle han reagera.
När klockan blev sex bestämde vi oss för att gå till mitt rum. Jag ville ta en dusch och fräsha upp mig lite. Justin följde med mig till mitt rum och väntade glatt på sängen. När jag duschat och fönat håret tog jag på mig nya underkläder som jag tagit med mig in till badrummet och gick sedan ut till Justin.
Justin var inte ensam, Jake var där också.
"Jake!" ropade jag medans jag sprang fram och gav honom en kram. Han skrattade men kramade mig inte tillbaka.
"Jasmyn, du har ju inga kläder på dig" flinade han i mitt öra. "Tror du inte Justin känner sig lite genant nu?" Jag släppte han snabbt och rodanade stort.
"Förlåt" log jag till Justin. Han flinade brett.
Jag gick till min garderob och tog på mig en enkel, rosa klänning. Sedan vände jag mig om till Jake.
"Får jag en kram nu?" frågade jag glatt. Han nickade och jag kastade ännu en gång armarna runt honom.

"Så ni är tillsammans nu alltså?" frågade Jake efter en timmas småprat. Jag tittade på Justin med ett brett leende och vi båda nickade.
"Grattis!" sa han glatt. "Hur gick det till då?" log han.
"Jasmyn läste smset direkt när jag fått det. Och efter det... Inga detaljer" sa Justin och skrattade.
"Så det gick så fort?" flinade Jake.
Jag skrattade till svar. "Jag hade svårt att motstå honom" flinade jag. Justin pussade mig lätt på hjässan.
Jake gav ifrån sig ett nervöst flin när han öppnade munnen och frågade: "Men ni har väl inte....?"
Jag förstod direkt vad han menade. Sex. För att luras lite gav jag honom en kort skamsken blick.
Han ryckte till. "Oh Shit! Har ni?" flämtade han.
Då kunde jag inte hålla mig utan började skratta. "Nejdå, Justin vill vänta" flinade jag. "Jag som hade en känsla av att bara tjejer ville vänta" sa jag och gav Justin en busig blick.
"Kallar du mig tjej?" frågade Justin sårat.
"Kanske lite" sa jag och knuffade honom i sidan.
"Det ska du få för.." sa han. Sedan lutade han sig mot mitt öra och viskade "...Ikväll"
Jake hade helt klart hört det eftersom han började skratta högt.
"Sålänge det inte är här inne så är det lugnt" flinade han. Jag var väldigt glad över att det inte var spänt mellan oss tre. Jake tog det så bra att Justin och jag var tillsammans.
"Självklart inte, du ska inte få se showen" flinade Justin. Jake gav mig en busig blick och ett brett flin.
"Kom igen, vi sticker ner till stranden en stund" föreslog Justin. Jag och Jake nickade. Jake reste sig upp och tog ett par badbyxor och gick in i badrummet och bytte om. Jag reste mig långsamt och gick fram till min garderob och tog fram en bikini. Sen vände jag mig om till Justin.
"Vill du se mig byta om eller vill du spara synen av det till en annan gång?" flinade jag.
"Jag ska själv sticka och byta om. Ses om fem minuter." svarade han och ropade sen in till badrummet: "Våga inte gå ut Jake! Min vackra flickvän ska byta om"
Justin och jag hade aldrig kallat varann för pojk- ovh flickvän tidigare. Men det var en mysig känsla när han sa det.

Stranden var folktom - som vanligt. Det var skönt eftersom att detta var ett ställe det inte skulle vara mycket folk på, enligt mig. Det var här jag satt och tänkte på saker.
Justin sprang direkt ut på bryggan och hoppade i det salta vattnet. Jake var i strax efter. Jag gick med långsamma steg ut på bryggan och såg hur killarna lekte i vattnet. Dom var verkligen roliga tillsammans och jag var glad över att mitt förhållande med Justin inte hade saboterat det.
Justin gav mig en frågande blick. "Ska du inte bada?" flinade han. Jake simmade fram och skvätte lite vatten på mig.
"Sluta" pep jag när det kalla vattnet stänkte på min kropp. Det var kallare idag än det varit tidigare kändes det som.
"Kom igen, vi puttar i dig" flinade Jake. Jag stönade och dök i vattnet, men jag kom inte upp till ytan direkt. Istället tog jag flera simtag under vattnet och kom upp en 10 meter ifrån killarna.
"Skrytmåns" flinade Justin när jag började simma mot dom. När jag kom fram log Jake busigt åt mig.
"Vad?" frågade jag. Han svarade inte utan fortsatte flina.
"Men vad?" frågade jag högra och skvätte vatten på honom. Plötsligt kände jag Justins startka armar hålla fast min kropp och jag såg Jake simma imot mig. Hans fingrar började kittla mig och jag fick panik i vattnet. Jag sprattlade som en fisk och blev tacksam när Justin släppte mig så jag kunde hoppa upp på bryggan.
"Gör aldrig så igen!" mumlade jag med en allvarlig blick på dom båda.
"Förlåt älskling" flinade Justin och gav min hand en lätt puss.
Justin och Jake låg kvar i vattnet och busade med varandra medans jag låg på bryggan och solade. Under mina månader i Los Angeles hade jag blivit riktigt brun. I vanliga fall var jag riktigt blek men min hy hade fått en härlig, jämn brun färg. Justin och Jake hade också blivit bruna. Paparazzis hade tagit massor utav bilder när vi var och badade men bara några av bilderna på mig i bikini hade publicerats i tidningar. Dock hade fler när jag och Justin kramats kommit upp och flera tidiningar hade ringt till honom och frågat om vi var tillsammans. Han hade ärligt svarat nej, men nu var det ju en ny sanning. Jag undrade om dom hade tagit några bilder sen jag och Justin blivti tillsammans.
"Sötnos, ska du inte bada?" frågade Justin och skvätte lite vatten.
"Älskling, snygging, sockertopp - jo det ska jag, jag ska bara bli lite brun först" flinade jag tillbaka. Han log ett läckert leende och dök ner under vattenytan.
"Hoppa i nu Jaz!" ropade Jake ifrån vattnet.
"Jaja" suckade jag och reste mig.
"Ge mig ett snyggt dyk nu!" flinade han och jag gjorde som han sa. Min kropp träffade vattnet som smekte min kropp. Under vattenytan såg jag Justin simma imot mig och våra läppar möttes i en kyss. Jag sprattlade till med mina fötter och simmade upp till ytan.

Del 38 - The countdown

I två sekunder låg jag och skakade på golvet. Jag var så galet lycklig!
Jag studsade upp och dansade fram till garderoben. Snabbt letade jag rätt på min söta, lila bikini och tog på mig den. Över den tog jag en enkel strandklänning. Jag bårstade mitt hår och tvättade bort mitt utsmetade smink. Justin klev in i mitt rum precis när jag var klar så jag tog min mobil innan jag gav honom en kyss och gick ner till stranden.




Stranden var tom, som vanligt. Var det ingen annan på skolan som badade?
Justin och jag lämnade våra kläder, handdukar och värdesaker på stranden och gick sedan ut på bryggan - hand i hand. Hans hand matchade min perfekt, det var som om dom var gjorda för varann. Det var som att vi var gjorda för varann.
Justin släppte min hand och dök sexigt i vattnet. När han kom upp till ytan igen gav han mig en härlig blick.
"Ska du inte bada?" frågade han och gjorde en hairflip.
Som svar hoppade jag i vattnet med en tummen och pekfingret knipandes om min näsa. När jag kom upp til ytan mötte Justin mig med en kyss. Skulle jag någonsin vänja mig vid hur bra han var på att kyssas?
När kyssen var avslutad dök jag ner under vattnet. Justin följde inte efter och jag tog chansen att luras lite. Jag simmad långt ner, så man inte såg mig från ytan, och simmade sedan bort till land. När jag gick upp på land letade Justin fortfarande efter mig under vattnet. Jag tassade försiktigt ut på bryggen och gjorde bomben precis bredvid honom. Han skrek högt och jag gapflabbade redan under vattnet. När jag kom upp till ytan fick jag hålla fast mig i badstegen så jag inte sjönk ner i vattnet.
"Va fan vad det där ra för?" sa han skärrat.
"Din min!" skrattade jag högt. Han gav mig en sur blick och simmade fram till mig och gick upp och satte sig på bryggkanten. Därifrån drog han upp mig så jag satt bredvid honom. Han la sina armar om mig och drog mig mot hans bröst.
"Vad ska man ha på sig ikväll?" frågade jag lugnt.
"Du är vacker i allt älskling" svarade han och pussade min hjässa.
"Tack, du med" log jag. "Men vad ska man ha på sig?"
"Mysbyxor och en sliten t-shirt" log han mot mitt huvud. Jag ryggade tillbaka lite så jag kunde se hans ansikte.
"Bara för det måste du hjälpa mig prova kläder" flinade jag.
"Det tror jag inte.." sa han men jag avröt honom.
"Kom igen!" sa jag och reste mig upp. "Du har inget val, vi måste göra det nu. Jag har säkert något i min garderob"
"Jag vägrar" flinade han.
Jag böjde mig ner och viskade in i hans ansikte; "Du får en chans att se mig i underkläder"
Innan jag visste ordet av det hade han kastat upp min i sin famn, tagit våra saker på stranden och börjat springa tillbaka från skolan.

"Blir den här bra?" frågade jag när jag rättat till den tighta klänningen. Det var en ljust rosa klänning som satt tight kring kroppen. För att vara ärlig kändes den helt okej.
"Ja, precis som i de tio andra" flinade han. "Men du är ju nästan finare i bara underkläder.."
"Fokus!" sa jag högt. "Jag vill inte se ut som en trasa där!"
"Du kommer aldrig se ut som en trasa älskling! Du kan gå i slitna kläder, avrakat hår, utsmetad mascara, läppstift och krulligt hår på benen - du kommer endå se ut som en gudinna!"
Justins ord fick mig att rodna rejält. Jag gick fram mot honom, drog upp min klänning en bit, och satte mina ben på varsinn sida av Justin. Sedan tryckte jag försiktigt mina läppar mot hans. Hans tunga lindades samman med min.
"Så blir klänningen bra?" frågade jag osäkert.
"Ja" sa Justin fort och fortsatte sedan kyssa mig.
"Säkert?" pressade jag fram mellan kyssarna. Han nickade. Fasten jag inte ville drog jag mig undan. "jag måste fixa mig nu" viskade jag, gav han en sista kyss och klev av honom.
"När ska vi åka?" frågade jag innan jag gick in i badrummet och satte igång plattången.
"Limon kommer om två timmar" sa Justin och följde efter mig in i rummet. Limo? Såklart, det är ju Justin Bieber vi pratar om.
"Då måste jag fixa mig" sa jag och började gå mot spegeln. Två starka händer höll fast mig.
"Jag kommer om en och en halvtimma och hämtar dig." flinade han mot min kind.
"Gå nu!" flinade jag. "Jag ska duscha"
"Då vill jag verkligen stanna!" viskade han i mitt öra. Jag vände mig om och knuffade ut honom ur badrummet och låste dörren. "Justin Bieber är en pervers typ" sa jag högt genom dörren så han kunde höra. Han bara skrattade.
Efter lite mer än en timma gick jag ut ur badrummet. Jag hade sminkat mig, plattat håret och sprutat på lite parfym. Jag drog på mig min tighta klänning och ställde mig för att välja skor. Ett par vita med riktigt höra klackar eller ett par svarta med lite lägre? Jag valde de svarta paret, det skulle ju nog bli en del dans.
Sedan ställde jag mig framför spegeln. Jag var faktsikt vacker. Wow, jag visste inte att jag kunde säga det ordet om mig själv. Men det var jag verkligen. Plötsligt knackade det på dörren.
"Kom in" ropade jag och fortsatte granska mig i spegeln.
"Wow.." utbrast Justin. Jag vände mig om så jag kunde se honom. Han hade på sig ett par svarta jeans, en vit t-shirt och en snygg blå skjorta hängandes över. "Vad vacker du är" sa han och gick imot mig.
"Har du sett dig själv eller?" sa jag och gav han en puss.
"Du är fortfarande inte längre än mig.." skrattade han och tittade ner på mina skor. Det var sant. När båda stod i bara sturmpor var han minste en decimeter längre än mig. Nu var han bara någon centimeter längre än mig.
Jag log åt honom och tittade mig sen i spegeln.
"Ser min rumpa lite stor ut?" frågade jag och vickade den lite. Justin bara skrattade.
"Den är perfekt" sa han och smekte den lite lätt.

Morgonen efter vaknade jag upp med en kraftig huvudvärk. Bakfull med andra ord. Trots att såmycket alkohol runnit genom min kropp kunde jag minnas allt som hänt under kvällen.

Justin och jag hade kommit till festen, tagit en shot var och gått ut på dansgolvet. Vi minglade runt lite med bla. Taylor Swift, Jonas Brothers och NeYo. Vid tolvslaget hade alla gått upp på taket och sett hur raketer avfryrades och färgade himlen i magiska färger. När det slog om till nyt år hade Justin kysst mig. Chris hade stapplat fram till oss, riktigt full, och gett oss varsin kram och en ny shot. Efter min shot blev det en till, och en till, och en till.
Nyår slutade med att jag blev stupfull och Justin fick hjälpa mig hem.


När jag öppnade mina ögon så låg jag ensam i mitt rum. Justin sov nog i sitt, han var säkert sur på mig. Jag segade mig upp ur sängen och tog två starka huvudvärkstabletter. Duschen lät så mycket så jag duschade riktigt snabbt innan jag gick ut och tog på mig en magtröja och ett par shorts. Sedan gick jag ner och åt frukost. Justin var inte där. Påvägen tillbaka till mitt rum knackade jag på hos Justin. Han öppnade snabbt, yrvaken.
"Sov du?" frågade jag när han släppte in mig.
"Ja" mumlade han. Jag satte mig ner på hans säng och tog hans kudde i famnen. Den doftade av honom.
"Förlåt för igår" sa jag lågt in i kudden. Justin svarade inte utan kröp ner under täcket.
"Det är lugnt" sa han efter en stund. "Lova bara att inte gör om det."
Jag kröp till Justin och la mig i hans öppna famn. "Jag lovar." viskade jag in i hans bröst.
Han pussade mig lätt på hjässan och somnade om.

Del 37 - The christmas and the relationship

"Du kanske borde gå utan tröja idag?" skämtade jag.
"Om du går så så går jag såhär" sa han med en visande gest mot mina kläder.
"Här" sa jag och flinade medans jag gav honom en vit tröja. Sedan gick jag bort till min garderob.
"Klänning eller magtröja?" frågade jag Jake.
"Magtröja" flinade han enkelt. Jag tog fram en vit magtröja och matchande jeansshorts. Till det lät jag håret hänga slött, som vanligt, över axlarna och ett riktigt snyggt peace-halsband. Sedan gick vi tillsammans ner och åt frukost.



Månaderna i Los Angeles gick verkligen fort. Helt plötsligt var det december. Och med december menar man lov. Jake, Justin och Jag skulle åka hem över juldagarna men sedan komma tillbaka och spendera resten av lovet tillsammans. På julafton satt jag och pappa hemma och kollade film och på juldagen så åkte vi till mina kusiner. I julklapp fick jag av min pappa två nya mobilskal, några söta klänningar, tröjor och byxor. Av min mormor fick jag en väska och av mina kusiner fick jag lite pengar. Juldagen var snabbt över och det var jag glad för. Det betydde ju att jag skulle få komma tillbaka till Jake och Justin! Dagen innan nyårsafton sa jag hejdå till pappa och tog flyget till Los Angeles. På flygplatsen väntade Justin.
"Justin!" ropade jag när jag såg honom. Han hyschade på mig och pekade på tre personer som var utrustade med kameror. Paparazzis. Som tur såg vi hur något annat tog till sig sin uppmärksamhet och dom sprang iväg.
"Jag har saknat dej!" log han och omfamnade mig i en lång, mysig kram.
"Jag har saknat dej med" sa jag tillbaka och gav honom en lätt puss på kinden. "Är Jake på skolan?" frågade jag Justin.
"Jag tror det" log han. "Ska vi åka?" Jag nickade och tog mitt handbagage, vilket var allt jag hade med mig. Jag förstod inte hur jag fått plats med alla julklappar där i.
På skolan var allt som vanligt. Mitt rum luktade ensamt när jag kom in och jag förstod att Jake inte kommit än. Jag slängde min väska på sängen i en djup suck.
"Du ska få din julklapp nu" log han och ställde sig framför mig. Han gav mig en söt liten rosa ask och jag öppnade den. Innehållet var ett silverfärgat berlockarmband. det fanns ett hjärta, ett kors och ett ankare på.
"Berlockerna blir tillsammans tro, hopp och kärlek" sa han och log. Jag blev tårögd av presenten och slängde mig runt halsen på Justin.
"Tack så jättemycket!" sa jag och höll om honom lite extra länge, så han förstod att jag menade det. Han erbjöd sig att sätta på mig armbandet. Det var verkligen jättefint. "Vill du ha din julklapp nu?" frågade jag sedan och blinkade med ett öga.
"Gärna" log han.
"Min present är dock inget man kan slå in.." sa jag och blev sedan orolig. Tänk så var detta helt fel grej att ge?
"Vad är det då?" frågade han.
Jag bestämde mig för att det var en bra present, Justin sa faktiskt att han önskade sig det.
Med långsamma rörelser lutade jag mig framåt och våra läppar möttes. Plötsligt fick jag ett nytt liv i mig. Det var som ett barn som fick socker.
Justin gav ifrån sig en glad suck och stängde sina ögon. Hans läppar masserade mina med en perfekt rörelse. Långsamt la jag mina armar om hans nacke och tryckte han närmare mig. Han placerade sina händer försiktigt på mina höfter. Jag särade försiktigt på mina läppar och drog in hans andedräkt när han särade på sina. Jag fylldes av det speciella rus som bara Justin kunde ge mig.
Plötsligt avbröts vår kyss av att Justins sms signal fyllde rummet. Vi släppte enkelt varandra och jag backade ett steg medans han tog upp sin mobil.
"Det är från Jake" log han och öppnade smset. Hans leende blev lite stelare när han läste orden men blev sedan normalt.
"Vad står det?" frågade jag och log.
"Eh.. Va?" frågade han. Han var inne i smset. Vad tusan kunde det stå? Jag gjorde snabba rörelser och tog hans telefon och kastade mig på sängen. Justin kastade sig över mig och försökte få tag i telefonen. Jag lyckades läsa smset:
"Jag kan inte komma försen om en vecka. Snöstorm här uppe i Chicago. Kör hårt med Jasmyn nu, du vet ju att jag inte har känslor för henne längre ;)"
Jag blev stel i hela kroppen. Justin insåg att jag läst smset och tog enkelt telefonen ur mina händer.
Jake gillade mig inte.. Det betyder att jag kunde bli tillsammans med Justin! Eller han kanske inte hade känslor för mig längre? Vi hade faktiskt inte pratat om det sen godnattkyssen i september. Men kyssen som var för 20 sekunder sen, den kändes äkta. Man kan inte göra den känslan som fanns i kyssen, han måste ha menat det. Jag vände på huvudet och tittade på Justin. Han satt ner på golvet och tittade på mig med ett svagt leende.
"Vill du... Köra hårt med mig?" frågade jag osäkert. justin kunde inte möta min blick när han nickade. Han tittade neri golvet istället.
"Ja det vill jag" viskade han osäkert.
Detta var galet. Justin var min lärare! Eller ja, han var ju inte riktigt lärare faktiskt. Jag hade insett det efter några lektioner med han. Han var mer en assistent till Ryan.
Men endå, han var Justin Bieber.
Försiktigt kröp jag fram till Justin och tvingade upp hans ansikte så jag han såg mig.
"Säkert?" frågade jag och log. Han nickade igen.
"Och du?" frågade han osäkert. JA! ville jag skrika. JA, JA, JA!
Men istället för att svara tryckte jag mina läppar mot hans och omfamnade honom. Efter några minuters kyssande låg han över mig och hans armar var runt mig. Han smekte mina solbrända ben upp mot höften, men han gick inte innanför mina shorts. Han hade berättat att han ville vänta.
Jag var så oerhört lycklig. Mina känslor för Jake hade försvunnit i november men jag hade inte vågat säga något. Efter det hade jag bara velat ha Justin. Hur många gånger hade jag inte drömt, fantiserat och tänkt på det här? Jag var verkligen i himlen.
Den kvällen somnade jag i Justins famn. Hans värme omringade mig.

Nästa morgon vaknade jag av att något smekte min kind. När jag öppnade ögonen såg jag Justins ansikte prydas med ett änglalikt leende. Jag log tillbaka och stängde ögonen.
"Godmorgon" viskade han och fortsatte smeka min kind.
"Godmorgon" svarade jag trött. Jag öppnade mina ögon igen och såg in i Justins djupa ögon. Dom var verkligen vackra. Jag lyfte på mitt huvud och gav honom en lätt kyss.
"Vad ska vi göra idag?" frågade jag när kyssen var avslutad.
"Jag skulle ju vilja göra dethär hela dagen" sa han och kysste mig. "Men vi borde väl göra något? Kanske gå ner till stranden?"
"Låter härligt. Men glöm inte att vi ska till Chris ikväll, nyårsafton du vet" sa jag med en blinkning. Han log åt mig och pussade mig på näsa. Sen reste han sig upp.
"Byt om så kommer jag om fem minuter" sa han och gav mig en liten puss innan han gick ut ur rummet.
I två sekunder låg jag och skakade på golvet. Jag var så galet lycklig!
Jag studsade upp och dansade fram till garderoben. Snabbt letade jag rätt på min söta, lila bikini och tog på mig den. Över den tog jag en enkel strandklänning. Jag bårstade mitt hår och tvättade bort mitt utsmetade smink. Justin klev in i mitt rum precis när jag var klar så jag tog min mobil innan jag gav honom en kyss och gick ner till stranden.

Del 36 - The make up

Innan jag ville var konserten slut. Jag blev knuffad fram och tillbaka medans allaskyndade ut från konsertfältet. När publikhavet tunnades ut kunde jag ser var jag var. På stranden. Nere vid havet såg jag en gestalt. Jakes gestalt. Jag tog försiktiga steg mot honom. Han hörde mig och vände sig om. Hans ögon var söndergråtna och han hade stora påsar under ögonen.



Jake vände bort sitt huvud när jag tog små, stapplande steg imot honom.
"Jake?" frågade jag med svag röst. Jag förväntade mig inget svar eller en rekation.
"Förlåt.." viskade jag när jag stod bakom honom. Med försiktiga rörelser satte jag mig ner bredvid honom.
"För vad?" frågade han.
"För att jag kysste Justin" viskade jag frågande. Vad skulle jag annars be om ursäkt för?
"Du behöver inte be om ursäkt" sa han med tillgjord glädje i rösten. "Du får kyssa vem fan du vill, eller?"
"Men jag vet ju att du gillar mig..." mumlade jag frågande.
"So?" sa han och tittade på mig. "Jag bestämmer väl inte att du inte ska kyssa Jus.... Han" Han klarade inte av att säga Justins namn.
"Nej.. Men.." Jag kom inte på ett bra svar. Jag funderade i en millisekund innan jag svarade.
"Jag gillar dig med Jake"
Han gav mig en stel blick. "Varför kysste du Justin då?" frågade han.
"Det var en sån kyss du och jag kan göra ibland. En kompiskyss" svarade jag.
"Så kyssarna har aldrig betytt något för dig?" frågade han sårat. "Dom har bara vart ett tidsfördriv?"
"Nej, se det inte så" sa jag. Det kändes bara som om jag sumpade allting mer. "Kyssarna betyder säkerhet för mig."
Jake svarade inte.
"Jag kommer inte välja mellan er. Båda betyder lika mycket för mig." sa jag och tittade Jake djupt in i ögonen.
"Så du ska hålla på med båda?" frågade han tyst.
"Nej, jag ska inte hålla på med någon. Jag kommer vara er vän, inget annat"
"Och det tror du kommer funka?" frågade han spänt.
"Det är nog en början" sa jag med ett litet, knappt synligt leende. "Så är vi vänner?" frågade jag när han inte svarat.
"Jag kan försöka" svarade han och rätade på ryggen. Jag la försiktigt mina armar om hans muskulösa kropp. När han la sina om mina kände jag tryggheten bara Jake kunde ge mig. Justin gav mig också trygghet men inte på samma sätt som Jake. Det gick bara inte. När vi lossade omfamningen frågade Jake mig:
"Var har du varit?"
"Det var en konsert en bit härifrån. Iyaz, Charize, Mitchel Musso och Boys like Girls uppträdde" log jag. Konserten hade vart.. WOW!
"Häftigt! Synd att jag missade den." sa han och log.
Jake och jag satt och pratade om lite allt möjligt en stund. Stämningen var okej. Tillslut bestämde jag att vi skulle gå tillbaka.
"Kom igen Jake, jag orkar inte dra upp dig!" skrattade jag och fortsatte rycka i hans arm. Han vägrade resa sig.
"Jag ska stanna här" flinade han.
"Jag brottar ner dig!" hotade jag.
"Försök du" skrattade han. Hans skratt var så härligt!
Jag hoppad på honom och brottade ner honom i sanden. Jag tog lite sand och kastade i ansiktet på honom.
"Fusk!" ropade han och brottades tillbaka så jag hamnade på hans rygg.
"Hur fan gjorde du det där?" skrattade jag när han reste sig upp.
"MMA-power" log han och släppte ner mig.
"Det är fusk" flinade jag med betoning på det. "Kom, nu går vi tillbaka"
Jag tog Jakes hand och tillsammans gick vi till skolan. Imorgon skulle vi ha lektioner igen och jag och Jake hade alla lektioner tillsammans.

Det var skönt att få komma in i mitt rum igen, jag hade ju inte vart där på någon dag. Vi borstade direkt tänderna och vi bytte om.
"Sluta stirra" flinade jag till jag när jag skulle ta av mig bhn.
"Du stirrade ju på mig, pucko" skrattade jag.
"Men bara din mage! Magar är faktiskt okej att titta på" log jag.
"Men det är inte bröst?" skrattade han. Jag gick fram och kramade honom.
"Inte mina bröst!" skämtade jag.
"Äsch, jag har sett dom endå! Du är inte den mest diskreta tjejen när du byter om" sa han och fick mig att skämmas.
"Damn.." viskade jag mot Jakes hals innan jag släppte honom.
"Nu ska vi sova, vi måste orka med lektionerna imorgon." Jag gjorde som Jake sa och vi somnade båda inom bara någon minut.

På morgonen vaknade jag av att Jake snarkade. När jag tittade på klockan var den halv sju, en halvtimma innan vi skulle gå upp. Jag stönade högt och insåg att jag inte skulle kunna sova. Istället gick jag och la mig bredvid Jake.
"Godmorgon!" sa jag i hans öra och han ryckte till.
"Vafan..?" utbrast han. När han såg att det var jag log han ett trött leende.
"Är du vaken nu?" frågade jag med ett flin.
"Nej.." mumlade han och stängde sina ögon.
"Snälla! Vakna!" sa jag och skakade honom.
"Lägga av!" fräste han på sitt morgontrötta sätt. Jag slutade ropa på honom och istället satte jag mig på honom.
"Jake-li-lake-li-Jake! Vaknaaaaa!" ropade jag. Jag glädjes åt att rummen var väldigt bra ljudisolerade.
"Sluta då" ropade Jake och försökte skaka av mig.
"Inte försen du vaknar" skrattade jag. Jake svarade inte.
"Om du inte går upp får du ingen kram.." hotade jag leendes. Jake spärrade upp sina ögon.
"Jag kan inte leva utan dina kramar!" sa han skämtandes.
"Upp med dig" flinade jag och gav han en puss på kinden innan jag reste mig upp. Jag gick in i badrummet och tog en snabb dusch. När jag kom ut igen stod Jake utan tröja med sitt vanliga jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig ansiktsuttryck. Jag log och gick förbi han. Snabbt tog jag fram matchande bh och trosor och drog över min kropp. Efteråt la jag handduken, jag haft runt kroppen, på sängen och gick fram till Jake.
"Tänk om jag skulle få en kram nu" sa han skömtsamt och drömmande. Jag la kramarna om Jake och fångade in tryggheten som kramen gav. När jag släppte honom började jag leta bland hans tröjor.
"Du kanske borde gå utan tröja idag?" skämtade jag.
"Om du går så så går jag såhär" sa han med en visande gest mot mina kläder.
"Här" sa jag och flinade medans jag gav honom en vit tröja. Sedan gick jag bort till min garderob.
"Klänning eller magtröja?" frågade jag Jake.
"Magtröja" flinade han enkelt. Jag tog fram en vit magtröja och matchande jeansshorts. Till det lät jag håret hänga slött, som vanligt, över axlarna och ett riktigt snyggt peace-halsband. Sedan gick vi tillsammans ner och åt frukost.

Del 35 - The concert

"Ursäkta?" Jag vände mig om och såg en tafatt pojke titta på mig.
"Ja?" frågade jag. Han räckte fram ett papper till mig. Jag log och han gick vidare. Snabbt tittade jag på pappret.
"KONSERT PÅ PGA-ARENA. BOYS LIKE GIRLS, MITCHELL MUSSO & CHARICE UPPTRÄDER. KLOCKAN ÅTTA" Längre ner på pappret fanns det en vägbeskrivning. Jag slängde snabbt en blick på min armbandsur och skyndade mig sedan till konserten.



Scenen var inte särskilt stor men publikhavet var desto större. Jag valde att tränga mig så långt fram jag kunde och jag kom faktiskt riktigt långt fram. Jag stod tio meter från scenen när musik började spelas. På scenen kom ett gäng snygga killar. Jag kände direkt igen dom; Boys like girls. Det var ett av mina favoritband för några år sedan.
"Paperbags and plastic hearts.." sjöng sångaren. Han gav verkligen allt. När refrängen räcktes ut mot publiken skrek alla låttexten. Jag med.
"Throw it away, forget yesterday - We'll make the great escape!" Publiken skrek verkligen som galningar. Låten var snart slut och bandet spelade en låt jag inte kände till. Alla lyfte händerna i luften och drog dom i takt med musiken.
Efter några grymma låtar spelade dom sin sista låt; Love Drunk.
"Top down in the summer sun, The day we met was like a hit and run" sjöng alla. Jag tittade ut över publikhavet och alla såg verkligen peppade ut, precis som jag. Konserten var väl anordnad, verkligen.
"I used to be love drunk, but now I'm hangover" sjöng sångaren.
Efter 45 minuter med Boys like girls entrade Mitchell Musso scenen. Flera tonårs tjejer skrek när han började sjunga. Jag kände inte igen några låtar men dom var riktigt bra. En låt hade jag hört innan.
"Shout shout shout it, from the roof top let it out" Han var faktiskt riktigt bra. Han hade en go röst och verkligen det där lilla extra. Mitchell sjöng inte lika länge som bandet tidigare men när hans tid var riktigt bra!
Plötsligt stod Charice på scenen och gav allt, verkligen allt. Hennes röst var lika perfekt som alltid. Hon var så söt och tog verkligen upp hela scenen. Hon sjöng några låtar innan hon sjöng Pyramid.
"Pyramid, we built this on a solid rock" sjöng hon och räckte mikrofonen ut över publiken. Vi sjöng med medans hon fortsatte sjunga. Jag hade inte tänkt på det men under Iyaz rader sjöng faktiskt Iyaz. Det var säkert inspelat trodde jag. Men jag blev riktigt förvånad när han kom ut på scenen i den sista refrängen. Jag skrek som en galning! Efter att båda sjungt klart låten sjöng Iyaz några låtar själv. Han sjöng Replay, So big och tillslut Solo. När han sjöng Solo kom jag och tänka på Chris Brown. Det var den låten jag spelat när vi träffades. Ett leende bildades på mina läppar.
Innan jag ville var konserten slut. Jag blev knuffad fram och tillbaka medans alla skyndade ut från konsertfältet. När publikhavet tunnades ut kunde jag ser var jag var. På stranden. Nere vid havet såg jag en gestalt.
Jakes gestalt. Jag tog försiktiga steg mot honom. Han hörde mig och vände sig om. Hans ögon var söndergråtna och han hade stora påsar under ögonen.

Del 34 - The regret

"Godnatt" sa han och böjde sig fram för att ge mig en kram.
"Vänta" sa jag och log mystiskt. Han tittade oförstående på mig. "Jag vill ha en godnattpuss" sa jag blygt.
"Inget mig imot" sa han och böjde sig över mig.
Läpparna jag längtat efter så mycket pressades försiktigt mot mina. Dom masserade mina försiktigt och hans andedräkt fyllde min kropp när han försiktigt särade på våra läppar. Plötsligt hördes en dörr öppnas. Kyssen avbröts tvärt.
Längre ner i korridoren stod Jake. Hans ansikte var förkrossat. Jag släppte snabbt Justin och stapplade fram mot Jake.
"Jake..." viskade jag. Han vände sig om och gick in i rummet. Han smällde igen dörren.
Vad fan hade jag gjort? Fan. Fan! FAN!
FAN!



"Jake!" Jag ropade fortfarande hans namn medans jag bankade på dörren. I timmar hade jag bankat, ropat och bett att han skulle prata med mig. Det enda jag fått var en fräsning genom nyckelhålet: Dra här ifrån, jag vill aldrig mer se dig!
Justin hade gått till sitt rum. Han trodde inte att det var en så stor grej, att Jake skulle förstå. Men vad var det han skulle förstå? Att jag ville kyssa Justin? Det var sanningen, men det var inget man kunde säga.
Det var en godnattpuss... Jake hade fått många sånna, tillochmed riktiga kyssar!
Mitt huvud exploderade av huvudvärk men jag fortsatte ropa.
"Jake! Förlåt! Snälla låt mig komma in och få mina huvudvärkstabletter!" ropade jag. Jag satt på knä med huvudet lutat mot dörren. Mina nävar gjorde ont efter att jag bankat på dörren i tre timmar.
Jag fortsatte banka, skrika, böna, be och hoppas. Men inget hände. Tillslut la jag mig ner på golvet. Efter en tidslös halvtimma föll jag i en djup, orolig dröm.
När jag vaknade mötte en vit förpackning mig. Jake hade lagt ut mina huvudvärkstabletter. Jag tog genast sex stycken små vita piller. Det var mer än fyra gånger så mycket jag skulle ta. Just då brydde jag mig inte, jag ville bara få smärtan att försvinna. Huvudvärken också. Men smärtan mitt krossade hjärta gav ifrån sig var hemsk. Varför var mitt hjärta krossat? Det var jag som hade kysst Justin. Om jag kände såhär hur kände då Jake?
Jag kände mig hemsk. Usel. En förrädare.
Jag vågade inte se om dörren var öppen in till vårt rum. Om han var där inne kanske han blev mer sur. Istället reste jag mig upp. Ur min ficka tog jag upp mina solglasögon. Sedan satte jag upp håret i en lös tofs, kände i fickorna så jag hade plånbok och mobil med mig, stoppade ner mina tabletter i fickan och sedan gick jag mot stan. Jag köpte en söt klänning att ha på mig, bara under dagen. Snabbt besökte jag en toalett och fixade mitt hemska utseende. Jag tvättade bort det utsmetande sminket, tvättade mig under armarna och bytte om till min nya klänning. Påvägen tillbaka till skolan köpte jag en cola som jag smuttade på. Halvvägs tillbaka till skolan satte jag mig ner på en bänk bredvid stranden. Jag tog upp min mobil och såg att klockan var tre. Suckar slank ur mig var och varannan sekund och en och annan tår rann ner för min kind. Jag stirrade ut mot hvet i flera timmar tills klockan blivit halv sju. Skulle jag resa mig upp och gå tillbaka till skolan eller skulle jag stanna där jag var? En stund funderade jag på att ringa min pappa och be han hämta mig, köra hem mig till minnesota.
"Ursäkta?" Jag vände mig om och såg en tafatt pojke titta på mig.
"Ja?" frågade jag. Han räckte fram ett papper till mig. Jag log och han gick vidare. Snabbt tittade jag på pappret.
"KONSERT PÅ PGA-ARENA. BOYS LIKE GIRLS, MITCHELL MUSSO & CHARICE UPPTRÄDER + EN HEMLIG ARTIST. KLOCKAN ÅTTA" Längre ner på pappret fanns det en vägbeskrivning. Jag slängde snabbt en blick på min armbandsur och skyndade mig sedan till konserten.

RSS 2.0