Del 67 - The song of truth

"Jas! Lägg av med det jävla solandet och bada!" stönade Jake som irriterat försökte få ner mig i vattnet.
"Jag måste bli brun först" sa jag med ett flin. "Om man inte är brun är man inte vacker, eller vad var det nu dom sa på den där filmen igår?"
"Jasmyn.." suckade Justin och hoppade upp på bryggan och satte sig ner bredvid mig. "Du är jättefin precis som du är!"




Jag rodnade åt Justins fina ord och böjde ner huvudet för att undvika de andras instämmande nickningar. Justin la armen om mig och gav mig en blöt kram.
"Så hoppa i nu och bada lite" log han och pussade mig på kinden innan han själv hoppade i. Jag var inte lång efter och kände hur det svala vattnet svalkade min kropp.

Jag kunde inte undvika det. När vi gick upp till mitt och Jakes rum efter någon timmas bad ställde jag mig framför spegeln och tittade på min spegelbild. Var jag vacker? Eller är det bara så dom säger?
"Jasmyn?" frågade Jake. Jag tittade på honom.
"Vad?" frågade jag med ett svagt leende.
"Vad gör du?" flinade han. Mitt leende blev bredare och oskyldigare.
"Jag kollade efter om jag var så vacker som ni sa jag var. Tyvärr kan jag inte hålla med" log jag och satte mig på min säng.
"Kom igen Jas!" stönade Chaz. "Ta inte detta på fel sätt, men du är sjukt snygg!" Han gav mig ennågot generad blick och ett leende. Jag log förvånat åt honom.
"Tack.. Tror jag" flinade jag och fick snabbt en kudde kastad i ansiktet.
"You're welcome" svarade han och la sig ner på Jakes säng.
"Jag hoppar in i duschen" sa Jake och hoppade upp från min säng och klampade in i badrummet. Justin tog snabbt Jakes plats på sängen och la sin hand på min.
"Jag håller med Chaz. Du är sjukt snygg" viskade han nästan ohörbart. Mina kinder blossade upp i raketfart och jag tittade bort så att Chaz och Ryan inte skulle märka något. Det var inte så stor chans eftersom dom helt plötsligt rullade runt på golvet i en galen brottningsmatch.
"Killar!" ropade jag. "Vi har precis städat!" sa jag surt och tittade på en stol med kläder som dom rivit ner.
"Det var Chaz som började!" sa Ryan och satte sig på hans mage.
"Skojar du?! Det var du som slog mig i huvet!" stönade Chaz och försökte få bort Ryan från sin mosade kropp.
"För att du nöp mig!" utbrast Ryan och klappade till Chaz på bröstet. Jag tittade på Justin.
"Snälla..?" försökte jag och såg hur Justins ögon lös upp när han förstod vad jag menade.
"Killar!" sa Justin och ställde sig upp och tog bort sin hand som han hållt kvar över min. "Vi sticker upp till vårat rum och duschar. Nu!"
Ryan klev snopet av Chaz och lunkade efter Justin.
"Vi komme rupp om en timma!" ropade jag innan dörren stängdes.
Jag älskade verkligen killarna men dom hade en tendens att bli för mycket. Men jag skulle inte klaga. Jag var så glad över att allting var som vanligt mellan mig, Justin och Jake. Vi pratade aldrig om dramat som varit några månader tidigare och med Chaz och Ryan runt om fanns det inte en chans att vi kunde det.
Jag tog min mobil som låg på min säng och satte igång musikspelaren. What makes you beautiful började spelas och jag sjöng lågt med.
"Baby you light up my world lika nobody else" sjöng jag medans jag öppnade min garderob. Jag plockade fram ett par vita spetstrosor och en ljusrosa bh. Sedan satte jag mig på sängen och väntade på att Jake skulle bli klar i duschen. Han var snabbt klar och kom ut med en handduk på höften.
"Du vet att låttexten stämmer in riktigt bra på dig va?" flinade han när jag gick förbi han och in i badrummet.
"Yeah, right" fnös jag och låste dörren om mig.
Jag gick igen låttexten i mitt huvud.
Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But you when smile at the ground it aint hard to tell
If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
But that's what makes you beautiful

Det kunde inte stämma. Eller?

Del 66 - The wet reunion

"Hej sötnos!" sa han och smekte över mitt hår. Vi hoppade båda till när taxichauffören tutade ilsekt och fräste åt oss att vi behövde ta deras bagage. Chaz lyfte ut de två stora väskorna och betalade sedan chauffören innan han vände sig åt oss.
"Jag är hungrig. Har ni fixat nåt käk?" flinade han och slog ut med armarna.
Vi skrattade allihopa och tittade på honom med lyckliga blickar.
They boys were back.



Killarna tog sina väskor och sen gick vi tillsammans upp till Justins rum där de skulle bo under veckan de var här. Chaz slängde sig direkt på sin säng och suckade djupt.
"Jag är så trött..." sa han och drog ut på orden. "...och hungrig! Nu går vi och äter!"
Vi skrattade alla år Chaz överdrivna matbehov.
"Kan jag inte få packa upp lite först?" frågade Ryan och slängde ner sin väska på golvet.
"Om du packar upp fort" stönade Chaz och vände sig om så han låg på rygg. Jag gick fram och la mig bredvid honom.
"Jag är också hungrig" mumlade jag och till svar kurrade min mage svagt. Chaz skrattade och la sin ena arm om mig.
"Det är du och jag bruden" flinade han. Ryan och Justin hade börjat packa upp Ryans saker medans dom pratade glatt med Jake som satt på Justins säng.
Jag tittade mig runt om i rummet och log. Så många minnen det fanns där inne. Över Justins säng hängde ett bildkollage med bilder på oss som vi satt ihop en månad tidigare. Det fanns bilder frånvåra första dagar på skolan, nyårsafton och en hel del bilder där vi stod tillsammans och log åt den knäppande kameran.
Ryan och Justin var snabbt klara med uppackningen och vände sig åt oss.
"Kom nu matvrak så går vi och käkar" sa Justin och tillsammans lämnade vi deras rum och började gå mot resturangen vi bestämt oss för att äta på.
Vi var snabbt klara med att äta och prata om livet i allmänt. Det var riktigt varmt inne på resturangen och vi alla längtade efter att få slänga oss i vattnet.
Vi stack upp till våra rum och bytte snabbt om innan vi skyndade oss ner till havet där vi bestämt att vi skulle mötas. Ryan, Chaz och Justin var inte där när vi kom fram så jag och Jake bestämde oss för att hoppa i direkt.
"Sisten i!" ropade Jake och sprang ut på bryggan.
"Tjuvstart!" ropade jag och sprang efter honom. Jag såg hur Jake slängde sig i vattnet med ett glädjetjut och jag var inte långt därefter i.
"Vinnaren är Jake!" skrattade han när vi kom upp till ytan.
"Fuskaren är Jake" flinade jag och simmade mot bryggan. Jag klev upp och såg hur killarna hade kommit ner till stranden. "Ey! Segisar! Varför tog ni sån tid?" ropade jag. Justin släppte ner sin handduk och psrang mot mig på bryggan.
"Vi planerade hur vi skulle kunna busa med dig" flinade han och drog upp mig i sin famn innan han kastade oss ner i vattnet. Jag hann inte hålla för näsan och fick in massor utav vatten. Paniken spred sig i min kropp när jag var under vattnet och inte kunde hosta så jag sprakade till med benen och var snabbt uppe vid ytan. Jag hostade och fräste medans jag simmade bort till bryggan.
"Är du okej?" frågade Justin och simmade upp bakom mig.
"Vatten i näsan" hostade jag fram och hoppade upp på bryggkanten.
"Chowabanga!" ropade Chaz och Ryan medans dom hoppade över mig och ner i vattnet. Det stänkte rejält om dom och jag blev rent ut sagt därnkt utav vågorna av det salta vattnet.
"Inte coolt!" sa Jake och tryckte ner Ryans huvud under vattnet. Chaz och Justin skrattade högt åt dom.
Jag lutade mig bakåt och lät LA's varma vårsol värma mig. Killarna försökte flera gånger få ner mig i vattnet men jag höll stenhårt fast i steghandtaget.
"Jas! Lägg av med det jävla solandet och bada!" stönade Jake som irriterat försökte få ner mig i vattnet.
"Jag måste bli brun först" sa jag med ett flin. "Om man inte är brun är man inte vacker, eller vad var det nu dom sa på den där filmen igår?"
"Jasmyn.." suckade Justin och hoppade upp på bryggan och satte sig ner bredvid mig. "Du är jättefin precis som du är!"
___________________________________________________________________________________________
Tack för ert tålamod med min bloggning. Bloggar som sagt när jag kan och har tid. Det innebär att det kan gå mellan 1-4 dagar innan jag får in ett inlägg. Sorry!

Del 65 - The new beginning



"Justin släpp ner mig!" skrattade jag fram.
"Okej!" svarade han och släppte mig - rakt ner i vattnet. Jag var beredd på det och hann knipa ihop näsan med min tumme och pekfinger. När mitt huvud träffade ytan kunde jag höra Jake och Justins bullriga skratt från bryggan. Killarnas trick med att kasta ner mig i vattnet var gammalt och jag visste alltid om att det skulle hända. Men endå så överraskade dom mig hela tiden.
Jag sparkade till under vattnet och simmade upp till ytan.
"Ni ska få för det här!" morrade jag och simmade fram till stegen.
"Vi har ju märkt hur dina tidigare hämndförsök har gått. Tror du att du ska lyckas med det här?" flinade Jake och korsade armarna över bröstet. Han hade rätt. Varje gång dom kastat ner mig i vattnet hade jag försökt att hämnats. Resultatet hade alltid blivit att jag blivit nerkastad igen.
"Jag ska allt komma på något" sa jag och ställde mig framför Justin och Jake. Båda flinade brett. "Hur lång tid är det kvar?"
Justin förstod min fråga och tittade ner på din vattentäta klocka som han hade på högerarmen.
"En timma" svarade han och tittade upp på mig. Hans ögon glänste och jag kunde se hur glad jag kvar.
Killarna, alltså Chaz och Ryan, skulle vara på skolan om en timma. Vi längtade alla efter dom men ingen lika mycket som Justin. Det hade gått två och en halv månad sedan dom vart här tidigare. Och dom fem månaderna hade var helt fantastiska. Visst hade vi saknat killarna men vi hade även haft så himlans kul. Vi hade kunnat umgåtts som tidigare utan en obekväm stämning över mitt och Justins tidigare förhållande. Egentligen hade vi inte pratat om det men på sättet vi var med varann så hade vi kommit överens om att vi skulle vara vänner, inget annat.
Och jag och Jake? Tja, det var oklart. Vi var vänner men jag visste inte riktigt om någon av oss ville mer.
"Ska vi gå upp?" frågade Jake och nickade mot huset.
"Visst" svarade jag och trängde mig förbi killarna med en bitching huvudrörelse.
"Ey! Vad var det där om?" frågade Justin. Jag vände mig om och såg att han slått ut med armarna.
"Hade förväntat mig att bli buren upp" fnös jag och fortsatte gå. Jag hörde killarna skratta bakom mig och sedan följa efter mig till stranden. När jag kom fram torkade jag mig lätt med handduken och hängde den sedan runt halsen.
"Let's go" sa Jake och nickade än en gång mot skolan. Killarna började gå medans jag hamnade ett steg bakom. Jag tog tillfället i akt och tog ett skutt upp på Justins rygg. Han hoppade till av rädsla innan han greppade mina ben. Han mumlade fram ett 'jaja' och lät mig sitta på hans rygg tills vi kom fram till skolan.

En timma senare stod vi nere i lobbyn i torra kläder och väntade spänt på Chaz och Ryan. Justin stod med händerna under hakan och tittade mot vägen som om det var tomten på julafton.
"Det kommer bli riktigt kul att träffa dom igen!" sa Jake glatt och knuffade till mig löst i sidan.
"Helt klart!" svarade jag och rättade till min klänning.
Plötsligt såg vi hur en gul taxi svängde av från motorvägen och körde upp mot skolan. Justin hoppade till.
"Äntligen!" tjöt han och sprang ner för trappan tätt följt av mig och Jake. Taxin parkerade framför skolan och ut störtade två glada Chaz och Ryan. Dom slängde sig på Justin i en stor kram och hoppade runt ett halft varv.
"Justin" ropade Chaz och klappade han på ryggen. Det var roligt att se den barnsliga sidan av Justin. Under lektioner, runt andra elever och på områden där det kunde finnas papparazzis behövde Justin agera så vuxet. Nu släppte han den vuxna sidan och kramade om sina barndomsvänner hårt.
"Jag har saknat dig mannen!" sa Ryan när dom släppte varann.
"Jag har saknat er också!" sa Justin glatt.
"Vadå? Har ni inte saknat oss?" frågade Jake trotsigt vid min sida. Dom skrattade och nickade.
"Klart vi har" svarade dom och gick fram mot oss.
"Jas!" sa Chaz och lyfte upp mig i luften. Jag hostade till när jag tappade andan och kramade sedan honom tillbaka.
"Grabben som har förbannnat mig med det jäkla smeknamnet" mumlade jag och tittade surt på honom när han släppte ner mig.
"Äsch, så illa är det väl inte?" flinade han.
"Illa? Det är värre än illa. Det är en förbannelse!" sa jag dramatiskt.
"Pfft, överdriv inte nu lilla Jas" sa Jake retsamt. Jag slog till han löst på axeln innan jag tog mig fram till Ryan och kramade honom.
"Hej sötnos!" sa han och smekte över mitt hår. Vi hoppade båda till när taxichauffören tutade ilsekt och fräste åt oss att vi behövde ta deras bagage. Chaz lyfte ut de två stora väskorna och betalade sedan chauffören innan han vände sig åt oss.
"Jag är hungrig. Har ni fixat nåt käk?" flinade han och slog ut med armarna.
Vi skrattade allihopa och tittade på honom med lyckliga blickar. They boys were back.
______________________________________________________________________________________________
Dom är tillbaka! Jake, Jasmyn och Justin fortsätter nu sitt liv på LA Music Academy. Vad tror ni kommer hända? :)

Del 65 - The end

Jag vände mig om och såg att Justin låg på sängen med ett leende på läpparna medans han tittade på min kropp. När jag vred blicken till Jake såg jag att han låg likadant.
"Men komigen! Jävla pervon!" sa jag och klampade in i badrummet. Jag biorstade håret och fönade det. När jag ko ut i rummet låg det i vågar över mina axlar.
"Ska ni med och äta?" frågade jag medans jag letade fram min mobil och plånbok.
"Visst" svarade båda och följde med mig ut ur rummet.




Utanför hotellet såg man hur solen började gå ner. Liksom alla andra dagar i Los Angeles hade dagen gått otroligt fort. Solen la sig ovanför horisonten och färgade strandpromenaden härligt orange medans vi gick in mot stan. Vi hade bestämt oss för att äta på en mysig resturang vid havet och sedan hitta på något mysigt vid stranden. Innan vi gick ut hade jag snabbt sprungit in och ändrat mitt klädval. Istället hade jag valt ett mar mörkare shorts och en ljust grönmelerad magtröja. På huvudet hade jag också sagt på mig en klassiskt blå NY truckerkeps.
Jag gick mellan Justin och Jake och vi skrattade lika mycket som vanligt. Då och då fick jag och Jake agera fotografer när ett fan kom och ville ha en bild på sig och Justin. Det verkade vara riktigt tufft att vara känd.Ha fans och galna paparazzis efter sig hela tiden. Efter mitt uppbrott med Justin hade jag blivit förföljd i några dagar och det var mer än nog.
"Vart ska vi äta?" frågade jag och drog min sko i marken.
"Jake får äran att bestämma" skrattade Jake och slog honom löst på armen.
"Jag?" frågade Jake chockat. "Jag kan inget om resturangerna här! Alla jag vet är att jag är sugen på grillat.." la han till skämtsamt. Jag fnissade till och vände mig till Justin.
"Finns det någon bra resturang här som serverar grillat?" frågade jag med ett leende. Justin kunde LA utan och innan.
Justin tänkte efter i ett ögonblick innan han svarade: "Det finns en mysig resturang någon kilometer här ifrån. Den ligger precis vid stranden och maten är verkligen underbar" Jake och jag nickade nöjt innan vi fortsatte gå mot resturangen. Till höger såg vi hur Los Angeles höga skyskrapor bredde ut sig och man kände sig otroligt liten.
Efter tio minuters strosande på strandpromenaden pekade Justin mot en byggnad vid stranden.
"Där!" log han. Jag kisade och såg sedan hur en Bungalow-inspirerad resturang visade sig på stranden. Den var inredd med stark oljelackerade möbler och överallt frans väldoftande blommor. När vi kom in i resturangen möttes vi av en blek tjej som kom fram och hälsade.
"Välkommen till Hawaiian Barbeque. Skulle ni önska ett bord?" frågande hon med en tillgjort glad röst. Hennes leende blev bredare när hon såg Justins perfekta, vita leende. Jag fnissade lite medans Justin öppnade munnen.
"Ja tack. Gärna vid stranden och lite avskiljt" svarade han artigt.
"Den här vägen tack" svarade den bleka servitrisen och började gå ut mot en balkong. Hon öppnade en glasdörr och klev ut på en vacker uteserviring där det fanns fyra bord. Ett av borden var upptaget av ett äldra par som vi log vänligt till när vi gick förbi. Servitrisen stannade vid ett bord som hade perfekt utsikt över solnedgången.
"Blir detta bordet bra?" frågade hon med en visande gest.
"Perfekt" log Jake. Jag böjde mig ner för att dra ut en av stolarna och sätte mig men Jake var där före. Han drog ut stolen åt mig och tryckte in den försiktigt när jag satte mig ner. Jag log tacksamt och lekte med en hårslinga. Justin och Jake slog sig ner bredvid mig med en duns och log till servitrisen medans hon gav oss menyerna.
"Vill ni beställa drickorna nu?" frågade hon med ett tillgjort leende.
"Gärna." log jag och kände hur jag plötsligt blev väldigt törstig. "Jag tar en Ice Patroon med citronsmak" Servitrisen skrev bekymrat ner beställningen på pappret och jag antog att det var för min alkoholdryck.
"Jag tar detsamma" la Jake till och log ett bländande leende.
"Jag med" log Justin och skrattde kort.
"Så tre stycken Ice Patroon citron?" frågade servitrisen vänligt. Justin nickade till svar medans servitrisen leendes lämnade bordet.
"Jag visste inte att det skulle bli drinkar för er två?" skrattade jag och slog upp min meny.
"Äsch, en drink gör väl inget!" skrattade Jake och jag och Justin stämde in. Jag började bicka igenom menyn och fastnade för den grillade karrén med klyftpotatis.
"Vad ska ni ha?" frågade  Justin som nyfiket ögnade igenom sin meny.
"Karré" svarade jag och slog ihop min meny.
"Jag tar grillad kyckling" svarade Jake och fortsatte att kolla igenom sin meny. "Själv då?"
"Jag tror jag kör på en cesarsallad" svarade han och stände försiktigt sin meny. Jake gjorde detsamma och snart kom servitrisen med våra drinkar.
"Är ni redo att beställa?" frågade hon när hon ställt ner våra drinkar.
"Ja tack" svarade Justin och beställde för oss alla. Servitrisen gick leendes iväg och lämnade vår beställning i köket.
"Skål!" sa jag och höjde min drink jag höll i handen.
"För vad?" frågade Jake och höjde sin drink.
"För vänskapen!" skrattade jag medans Justin ockås höll sitt glas i luften. Vi klinagde dom tillsammans och smakade sedan en liten klunk. Citronsmaken fyllde min kropp och man kunde inte mer en antyda smaken av alkohol. Jag ställde ner det vackra glaset på bordet och tittade ut över havet. Vågorna brusade när dom slog in mot havet men jag hörde något annat i bakrunden. En låg röst sjöng genom en stereo som stod placerad några meter bakom oss.
"Justin? Är det du som sjunger?" frågade jag med ett leende och nickade mot stereon. Han lyssnade i två sekunder innan han log och nickade.
"It's like an angel came by, and took me to heaven. Like you took me to heaven, girl. 'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better."
Justin sjöng orde till mig samtidigt som han tittade mig i ögonen. Jag log och blinkade tacksamt tillhonom. Snabbt slängde jag en blick till Jake som satt och tittade ut över vattnet.
"Det är verkligen vackert här" sa han och log brett.
"Verkligen!" svarade jag och tittade också ut över det azurfärgade havet. I horisonten såg man några få segelbåtar segla förbi och för en sekund såg jag en delfin som hoppade i luften.
Jake och jag fortsatte titta ut över havet medans Justin ursäktade sig och gick på toa. när han kom tillbaka var han tätt följd av servitrisen som gav oss vår mat.
"Karré?" frågade hon och jag nickade. Hon ställde ner min stora tallrik framför mig. Den hade en stor, saftig köttbit och några söta potatisklyfter bredvid. En lite sallad och en klick bearnaise sås låg även på tallriken och gav den en härlig färgkombination. Jakes och justins tallrikar var också förgglade och fyllda med god mat. Jag lyfta mina bestick och skar bort en bit kött från den stora biffen. Jag la till en liten bit potatis och doppade det i bearnaisesåsen innan jag åt upp tuggan. Det var fantastiskt gott.
Vi åt och njöt utav den goda maten medans solen gick ner över horisonten. När vi var klara kom servitrisen och tog våra tallrikar men vi satt kvar med våra drickor.
Just då kändes det som en drömscen ur en film. Solnedgången, de brusande vågorna, mina två besta vänner vid min sida och den fantstiskt mysiga resturangen. Jag kände helt plötgsligt att jag ver tvungen att berätta hur mycket jag älskade dom. Det passade så fantastiskt bra in i scenen.
"Grabbar.." sa jag coh började peta på mitt halvtomma drinksglas när killarna tittade på mig. Jag lyft på blicken och tittade dom i ögonen. "Jag vill bara säga hu mycket jag älskar er två. Den senaste månaden har vart lite jobbig men det senaste halvåret har vart den absolut bästa tiden i mitt liv. Om jag inte haft Jake som rumskamrat hade nog ingen av oss suttit här och jag hade inte vart så lycklig som jag är just nu." Jag lyfte glaset till luften för en skål. När killarna slog sina mot mina sa jag: "För oss"
Vi log och tog en klunk av våra drickor.
De senaste månaderna hade vart fylde med både skratt och tårar. Jake och Justin hade verkligen förändrat mig. Innan jag kom hit var jag osäker på vem jag var och jag var en otroligt blyg tjej.
Under den senaste månaden hade jag funderat på hur jag skulle välja. Mellan Justin och Jake. Jag älskade båda något så otroligt. Både som vänner och som kärlek. Killarna var så underbart, toroligt fantastiska.
Nu visste jag att jag inte behövde välja. Jag hade Justin och hans kändisskap vid min högra sida och på min vänstra hade jag Jake som höll mig kvar på jorden.
Jag hade det bästa av två världar.

Del 64 - The waterproof friendship

"Så ni är vänner?" frågade Jake och log brett.
"Helt klart" svarade jag och tittade på Justin med ett leende.
"Vad sägs som att fira våran fina vänskap med ett dopp?" frågade Justin och hans hasselbruna ögon glänste till av hans perfekta leende.
"Låter perfekt" svarade jag. Justin reste sig och hjälpte mig upp. När vi gick tillbaka in hoppade jag upp på Jakes rygg.
"Vad gör du?" skrattade han frågande och höll fast mig i benen.
"Jag vaknade precis. Tror du jag orkar gå eller?" frågade jag och skrattade glatt.




Jake var först i vattnet, som vanligt. Han gjorde ett snyggt dyk och jag log avundsjukt. Justin var inte långt efter att hoppa i. Han gjorde bomben och skvätte vatten på Jake som precis kommit upp till ytan. Själv satte jag mig vid kanten och badade fötterna ett tag. Jag älskad hur solen smekte min redan bruna hy. Enda sedan jag vart liten, eller iallafall mindre, så hade jag älskat att bada fötterna när jag solade.
"Jas! Hoppa i nu!" sa Jake och log brett. Jag räckte ut tungan till honom som svar för mitt smeknamn men gjorde som han sa och hoppade i det svalkande vattnet. Under ytan möttes jag av Justins ansikte. Han hade dykt ner och log åt mig genom det klara vattnet. Mina ögon sved till av det salta vattnet så jag simmade upp till ytan och gnuggade mina ögon. Bredvid mig hörde jag Justins låga, bullriga skratt och jag räckte ut tungan till honom medans jag blinkade och försökte se. Framför mig såg jag Jake flyta runt på rygg så jag simmade fram till honom och tryckte busigt ner honom under vattnet. När han kom upp till ytan spottade han och fräste.
"Kallsup!" skrek han och fortsatte spotta. Jag började gapflabba och kunde inte hålla mig vid ytan. Just som jag skulle gå under av min egna skrattattack fångades jag upp av Justins starka händer som höll mig vid ytan. Han simmade bort med mig till bryggan där han satte mig på badstegen och väntade ut min skrattattack. När jag äntligen slutat skratta gav Jake mig en sur blick och skvätte lite vatten. Jag hoppade upp och la mig på bryggan och stängde ögonen medans jag njöt av solen. I vattnet hörde jag hur Jake och Justin busade med varandra. Jake hoppad upp på bryggan och hoppade sedan snyggt i vattnet. Justins betygsatte hans hopp med en sexa innan det var hans tur att hoppa. Jag kunde inte låta bli att titta på dom så jag satte mig upp igen. Justin hjulade på bryggen och gjorde sedan bomben ner i vattnet.
"Fyra!" fnäste Jake med ett flin.
"Skojar du?!" flämtade jag. "En åtta, helt klart!" Justin log brett åt mig.
"Tack!" skrattade han och hånlog mot Jake.
Killarna fortsatte att hoppa, dyka och styla sig i luften medans jag fick betygsätta dom. Tillslut fick Jake till en perfekt volt och vann den lilla tävlingen.

"Jag duschar först!" sa jag och sprang in i vårat rum. Jake och Justin lunkade efter mig och satte sig på våra sängar. Jag tog rena underkläder ur min garderob innan jag gick in i badrummet och tog en dusch. Jag tvålade in min kropp och tvättade mitt hår. Sedan rakade jag min under armarna och på benen innan jag gick ut och torkade mig med den rosa frotté handduken. Jag drog på mig underkläderna och tassade ut i rummet. Där såg jag Justin sitte på min säng, mitt imot Jake, med en galet sur min. När han fick syn på mig började han skratta.
"Fusk! FUUUUUSK!" skrek han mellan skrattattackerna. Jake vände sig om och stirrade på mig. Jag tittade båda förvånat på dom.
"Vad fan sysslar ni med?!" frågade jag överdrivet frågande.
"Arga leken. Jag antar att det blev fusk när du kom in" skrattade Jake med en visande gest mot min halvnakna kropp.
"Så ni kan inte se mig i underkläder utan att flippa ut totalt?" frågade jag retsamt.
"Faktiskt inte" svarade Jake glatt med Justins ekande skratt i bakrunden.
"Ni är fan sjuka" suckade jag och gick till mig garderob. Jag drog ut ett par mörkblåa jeans med mönstrade hjärtan på, en rosa topp och en ljust beige väska. När jag dragit på mig kläderna och väskan tog jag även fram en stor rosa ring och satte på fingret. Jag vände mig om och såg att Justin låg på sängen med ett leende på läpparna medans han tittade på min kropp. När jag vred blicken till Jake såg jag att han låg likadant.
"Men komigen! Jävla pervon!" sa jag och klampade in i badrummet. Jag biorstade håret och fönade det. När jag ko ut i rummet låg det i vågar över mina axlar.
"Ska ni med och äta?" frågade jag medans jag letade fram min mobil och plånbok.
"Visst" svarade båda och följde med mig ut ur rummet.

Del 63 - The goodbye

"Tack för att du förlät mig" svarade Justin och log svagt tillbaka.
Jag stannade mitt på strandpromenaden vilket Justin inte var beredd på. Han gick två steg utan att märka att jag stannat. När han vände sig om och tittade oförstående på mig så kunde jag inget annat än att lägga mina armar runt han. Min kropp pressades mot hans och jag kände mig så underbart, fantastiskt lycklig.



När jag kom in på rummet såg jag att Jake sov. Han låg med öppen mun och snarkade högt. Jag tassade förbi han och gick till min garderob och lämnade av min shoppingpåsar. Sedan tog jag min sovtröja och bytte om till den. Jag smög snabbt in i badrummet och borstade tänderna. Min kropp längtade oerhört efter att få krypa ner under täcket. Jag tvättade snabbt bort sminket, tvättade mig med cleracil och borstade snabbt igenom håret innan jag kröp ner under täcket.

På morgonen vaknade jag av att min mobil vibrerade. Jag stönade högt och tittade på den. Displayen lös upp av Justins namn och jag log svagt medans jag öppnade smset.
"Jasmyn! Skynda dig till lobbyn, Chaz och Ryan åker om tio minuter! Skynda, skynda, skynda!"
Jag flämtade till och kastade mig ut ur rummet.
Jag kunde inte fatta att Chaz och Ryan skulle sticka redan! Och det betydde att skolan började imorgon.. Fan!
Hissen åkte långsamt ner och släppte av mig i lobbyn. Jag sprang till utgången där jag såg Chaz krama om Justin.
"Grabbar!" ropade jag och log. Alla fyra tittade på mig när jag kom joggandes fram till dom i bara sovtröjan.
"Du var en snabb jävel du!" skrattade Ryan och kramade om dig.
"Jag kommer sakna dig kompis" log jag och kramade honom tillbaka.
"Chaz och jag kommer tillbaka i maj när ni har uppvisningen. Leta efter killarna med stora plakat i publiken" log han och släppte mig.
"Jag hoppas att det kommer stå att jag är bäst?" skrattade jag och backade bakåt ett steg.
"Självklart" log Ryan och backade ett steg och släppte fram Chaz. Han la armarna runt mig också.
"Ha det så bra Jas" sa han in i mitt hår och pussade mig på hjässan.
"Jas? Har jag fått ett smeknamn nu också?" log jag och kramade honom tillbaka. Han släppte mig och tittade på mig.
"Ärligt talat har faktiskt alla velat kalla dig Jas. Antar att jag var den första som vågade" skrattade han och släppte mig.
"Så nu blev jag helt plötsligt Jas?" frågade jag med ett leende.
"Jag antar det" skrattade han och smekte min arm.
"Jag kommer sakna dej Chaz" log jag och kände hur han fortsatte smeka min arm.
"Vi är som sagt snart tillbaka. Sålänge får du nöja dig med Justin och Jake" log han.
"Så vi är något andrahands val eller?" skrattade Jake.
"Nejdå" svarade jag och kramade om både Justin och Jake samtidigt. "Ni kommer alltid vara mina favorit grabbar."
Plötsligt kände jag hur alla tittade konstigt på mig. Ryan och Chaz gav mig förvånade blickar medans Jake gav mig en förvirrad. Justin stod bara och log bredvid mig.
"Har du inte berättat?" skrattade jag och syftade på att vi blivit vänner.
"Inte riktigt" log han.
"Det kanske är dags att göra det?"skrattade jag och kramade om honom.
"Vad tusan har hänt mellan er?" frågade Chaz och bröt grabbarnas tystnad.
"Vi har.. snackat" sa Justin besvärat med ett leende.
"Så ni är vänner igen?" frågade Ryan förvirrat.
"Yep" svarade jag och log brett.
Det var tyst i en halv sekund innan Jake, Chaz och Ryan började jubla.
"Kriget är över" skrek Jake överdrivet.
"Ni är fan sjuka!" skrattade jag och Justin men avbröts utav två tutningar.
Vi tittade ner mot trappan och såg en gul taxi stå där och vänta på Chaz och Ryan.
"Då ska vi dra nu" sa Ryan och tog upp sin väska från marken. Han och Chaz gick ner och la in väskorna i bagageluckan.
"Ha det grymt!" ropade Chaz när han satte sig i bilen.
"Detsamma!" ropade vi tillbaka och vinkade.
Sedan körde den gula taxin iväg bort mot tomtens utfart.
Jag skulle verkligen sakna grabbarna. Jag kände dom inte så värst väl men jag hade haft några grymt roliga dagar med dom.
När vi såg bilen försvinna på motorvägen suckade jag och satte mig ner. Justin satte sig ner bredvid mig.
"Så ni är vänner?" frågade Jake och log brett.
"Helt klart" svarade jag och tittade på Justin med ett leende.
"Vad sägs som att fira våran fina vänskap med ett dopp?" frågade Justin och hans hasselbruna ögon glänste till av hans perfekta leende.
"Låter perfekt" svarade jag. Justin reste sig och hjälpte mig upp. När vi gick tillbaka in hoppade jag upp på Jakes rygg.
"Vad gör du?" skrattade han frågande och höll fast mig i benen.
"Jag vaknade precis. Tror du jag orkar gå eller?" frågade jag och skrattade glatt.

Del 62 - The Justin

Jag svalde och släppte telefonen i Chaz knä. Han älskade mig, det visste jag. Men jag visste inte att han ville bli Justin Knight - det betydde giftemål! Han ville gifta sig med mig och ta mitt efternamn! Eller?
Jag reste mig stelt upp och gick mot dörren.
"Vart ska du?!" ropade Chaz. Jag behövde inte svara. Han visste att jag skulle till Justin.




Jag sprang till hissen, fortfarande iklädd min pjamas tröja och hotpants. När hissen kom tryckte jag snabbt på knapparna och kom ner till bottenplanet. Där sprang jag snabbt till höger mot aulan. När jag kom stannade jag utanför dörren. På andra sidan fanns Justin. Plötsligt hörde jag en aukustiskt gitarr spela. Sedan hörde jag Justins änglaröst.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most


Justin satt inne i aulan och sjöng What are words och jag kunde inte bli annat än tårögd. Låten sa mig så mycket.
Justin ville inget annat än att vara nära mig. Han älskade mig, vilket jag visste, och ärligt talat älskade jag honom tillbaka. Jag visste bara inte på vilket sätt.
Jag tog ett djupt andetag innan jag tryckte ner dörrhandtaget och puttade upp den svarta, tunga dörren som ledde in till aulan. När jag kom in såg jag Justin sitta i mitten av aulan med sin gitarr i knät. Han vände sig om när han hörde dörren stängas.
När han först såg mig fylldes hans ögon med lycka. Dom lös upp, precis som dom gjort när vi lekte snurra flaskan. Men efter en knapp sekund slockande dom igen. Något fyllde hans hjärna som gjorde honom ledsen. Antagligen jag.
"Hej" mumlade jag lågt och gick långsamt fram mellan raderna av stolar. Han svarade inte utan svalde bara och vände bort huvudet. Han stirrade tomt upp på scenen.
"Kan vi snacka?" frågade jag tyst. Justin tittade på mig med tomma ögon.
"Jag trodde inte att du ville prata med mig" sa han hest. När jag kom närmre så jag att han gråtit.
"Saker har ändrats" sa jag och satte mig i en stol bredvid honom. Justin satt tyst bredvid mig. Han tittade upp på scenen och vågade inte se på mig.
"Vad ville du?" frågade han stelt efter en stunds tystnad.
"Be om ursäkt" sa jag och svalde. Justin blinkade till och förblev tyst. "Jag var ett svin" la jag till och bet mig i läppen. "Förlåt för allt"
Justin log svagt. "Jag ber också om ursäkt" sa han och blinkade. "För Selena, kyssen, att jag slog Jake och allt jag sa inatt"
Jag andades djupt och försökte hålla mig lugn. Det var så svårt att prata med han men jag visste inte varför. "Det är lugnt. Jag har överreagerat otroligt mycket"
Justin satt tyst och fortsatte titta på scenen, och jag gjorde detsamma. Jag granskade den stora svarta scenen. Vi sidorna hängde ridån i guldiga rep för att inte fall ner. På scenen fanns det en basförstärkare och ett trumset. Annars var det tomt. Scenen var släkt med i taket över oss läs en svag lampa.
"Så vad händer nu då?" frågade Justin och bröt tystnaden. "Mellan oss alltså"
Jag tänkte några sekunder. Hur skulle det bli? Skulle man glömma allt och låtsas som ingenting eller skulle man ta det stegvis?
"Vi får se hur det blir. Vi kan inte glömma allt direkt" sa jag med en suck. "Men man kan alltid börja någonstans?"
Justin vred på huvudet och tittade på mig med sina hasselbruna ögon.
"Börja hurdå?" frågade han förvirrat.
"Vad sägs som en shoppingtur?" föreslog jag och försökte lätta på det tunga stämningen. Justin gav mig ett svagt leende.
"Låter helt okej" svarade han. I djupet av hans röst hörde men en svag ton av lycka. Det gjorde mig så otroligt glad att jag ville hoppa runt och skrika. Men jag höll mig i sätet och svarade:
"Jag funderar på att köpa ett par supras, en kompis till mig har sagt att dom är riktigt bra." sa jag och flinade. Justin skrattade tyst. "Jag skulle behöva lite shoppingassistans. Vet du någon som kan hjälpa mig?"
Justin log ett litet flin. "Jag tror jag vet någon"

Utomhus började solen gå ner. Justin och jag hade haft en mysig dag och det hade inte alls vart stelt mellan oss. Det var som det brukade. Vi skrattade, skämtade och fjantade oss. Jag hade köpt ett par supras efter att Justin tvingat mig och dom var faktiskt otroligt sköna på. I min shoppingpåse hade det även landat ett lina och ett par skor. Justin hade köpt två par nya Jeans och en lila hood.
"Tack för en härlig dag" log jag när vi gick tillbaka.
"Tack för att du förlät mig" svarade Justin och log svagt tillbaka.
Jag stannade mitt på strandpromenaden vilket Justin inte var beredd på. Han gick två steg utan att märka att jag stannat. När han vände sig om och tittade oförstående på mig så kunde jag inget annat än att lägga mina armar runt han. Min kropp pressades mot hans och jag kände mig så underbart, fantastiskt lycklig.

Del 61 - The textmessages

Jag satt i aulan på skolan och spelade lite. Det var det som lugnade ner mig när jag var ledsen. Jag hade suttit där i några timmar utan att tänka på något annat än Jasmyn. Orden från vårt gräl på stranden fick mig att gråta. Det var inte menat att hon skulle bråka. Hon skulle inte följa efter mig när jag sprang ut ur rummet. Hon skulle inte få se mig gråta.
Om hon bara visste hur mycket jag älskade henne. Hur otroligt gärna jag skulle göra vad som helst för att göra henne lycklig.
Men vissa saker var visst omöjliga. Vissa saker kunde man inte göra.
Jag drog ännu ett drag på strängarna och den klara tonen ekade i den tomma aulan.
Jag älskar dig Jasmyn. Snälla förlåt mig.



JASMYNS PERSPEKTIV:
På morgonen vaknade jag av att någon petade mig på axeln. Jag gnydde trött och vred på mig.
"Jasmyn" sa Chaz lågt och skakade mig försiktigt.
"Vad?" gnydde jag och öppnade mina sömniga ögon.
"Jag måste snacka med dig" mumlade Chaz och satte sig på min säng. "Det är viktigt" Med trötta rörelser satte jag mig upp. I ögonvrån såg jag att Jakes säng var tom och inga ljud kom från badrummet. Han var inte där.
"Vad har hänt?" frågade jag och virade täcket runt mig.
"Jag vill bara snacka lite med dig" sa han och blinkade en aning sorgset. "Om Justin"
Jag svalde innan jag nickade. "Prata på" sa jag och kliade mig på kinden.
"Han är verkligen nere" suckade Chaz. "Du kanske inte har spenderat tillräckligt mycket tid med han det senaste men han är verkligen nere. Jag pratade med han i telefon några gånger när ni var tillsammans och han lät verkligen lycklig. Efter att ni gjorde slut så låter han tom" sa Chaz och tog ett andetag. "Även om han gjort lite fel saker så betyder det inte att du inte ska förlåta honom. Han älskar verkligen dig Jasmyn, på alla sätt som finns." Han började gräva i sin jeans ficka och tog upp sin mobil. Han klickade runt och öppnade en sms-konversation.
"Läs det" beodrade han. "Justin och jag skrev det igårkväll."
Jag svalde hårt innan jag läste smsen. Jag log lite åt vad han döpt sig och Justin till i kontaktboken.

Justin the lame nerd:
Jag stannar i aulan ett tag till, vill få ut mig det mesta. Hoppas att du och Ryan överlever utan mig..
Känner mig grymt ledsen efter allt med Jasmyn som hänt det senaste, orkar inte riktigt träffa någon nu.

Chaz-man - ROCKS:
Vi förstår dig. Ta den tid du behöver kompis! Vi finns här om du vill snacka.
Får man fråga vad som hände på stranden?

Justin the lame nerd:
Vi skrek bara på varann och jag har aldrig mått sämre i hela mitt liv. Jag älskar henne och ville bara dö när jag såg hur ledsen hon var. Livet kommer aldrig bli detsamma igen..

Chaz-man - ROCKS:
Säg inte så! Jag kan snacka med henne om du vill!

Justin the lame nerd:
Det kommer bara bli värre. Man får väl lämna henne ifred med ake. Dom verkade ju ha det mysigt tillsammans.

Chaz-man ROCKS:
Förstår att det inte var så roligt att se dom tillsammans men du får vara stark. Visa henne vem som är boss. Du är Justin Bieber för sjutton gubbar!

Justin the lame nerd:
Just nu vill jag hellre vara Justin Knight.

Chaz-man - ROCKS:
Kom igen nu! Ryck upp dig inna jag kommer ner till aulan och rycker upp dig hit! ;)

Justin the lame nerd:
Godnatt Chaz, du ska sova. Jag sover jag här.

Chaz-man - ROCKS:
Åh, pusspuss på dej min prins! Sov gott min sköna! (Hoppas du förstår att det var ett skämt!)

Justin the lame nerd:
Kopierar smset och tar bort inomparantes-texten. Sedan läggs det upp på twitter!

Chaz-man - ROCKS:
Hämnden kommer! Men vi hörs!


Jag svalde och släppte telefonen i Chaz knä. Han älskade mig, det visste jag. Men jag visste inte att han ville bli Justin Knight - det betydde giftemål! Han ville gifta sig med mig och ta mitt efternamn! Eller?
Jag reste mig stelt upp och gick mot dörren.
"Vart ska du?!" ropade Chaz. Jag behövde inte svara. Han visste att jag skulle till Justin.

Del 60 - The 'what can I say?'

Det var inte försen jag såg Justins ansikte som jag förstod vad som hade hänt.
Dom hade sett oss. Kyssarna, smekningarna. Dom hade sett allt. Justin hade sett allt.
Hans ansikte var förstört. Det var blankt och hans ögon var tomma. På kinden rann en tår ner. Han vände sig om och trängde sig förbi Chaz och Ryan och sprang ut i korridoren.
"Justin!" ropade jag och reste mig upp och sprang efter.




Jag såg Justin springa in i hissen och trycka på ettan. Hissdörrarna stängdes precis framför ögonen på mig. Jag öppnade dörren till trapphuset och sprang ner till entreplanet. Där såg jag Justin springa ut genom dörrarna och ut i Los Angels mörka natt. Jag sprang efter honom och ropade hans namn.
"Justin! Justin stanna!" ropade och såg hur han sprang ner mot stranden. Han fortsatte springa och jag kunde se framför mig hur tårarna rann ner för hans kinder. Jag kände mig som en idiot. Världens största idiot.
Justins gestalt försvann framför mig och jag sprang runt på stranden och letade efter honom. Tillslut såg jag han stå gömd bakom ett träd men ansiktet i händerna. Jag sprang fram till honom och andades högt.
"Justin förlåt!" sa jag och försökte krama honom. Han slog hårt bort mina händer.
"Hur fan kan du göra så?! Du vet att jag älskar dig!" skrek han in i mitt ansikte.
"Du förstår ju inte!" svarade jag. "Vi hade bara kul!"
"Kul?! Det såg mer serriöst ut där ni låg halvnakna och var en minut ifrån att komma båda två!" skrek han till mig.
"Du kanske älskar mej och allt men det ska fan inte betyda att jag inte får ha kul med mina vänner!" fräste jag tillbaka.
"Jag har aldrig sagt att du inte får ha kul! Men skaffa dig en hjärna och se när du sårar människor!" ropade han.
"Så du tror inte att du sårar mig när du är otrogen? När du kysser mig mot min vilja? När du försöker slå ihjäl min bästa vän?" skrek jag tillbaka och känner hur tårarna forsade ner för mina kinder.
"Tror du jag har nått val?! Jag har känt mig tvungen att göra något för att få dig tillbaka!" sa han och slog sin näve i trädet.
"Du hade mig hela tiden Justin! Men inte nu längre. Fan heller! Du har sabbat allt" skrek jag och slog ut med händerna. Jag såg framför mig hur Justin blev svag.
"Jasmyn..." viskade han. "Du förstår inte! Säg inte så! Jag älskar dig så mycket!"
"Det spelar ingen roll! Du har sårat mig mer än ingen annan har gjort och du har inte ens mage att säga förlåt. Fan ta dig Justin!" fräste jag innan jag vände ryggen om och sprang tillbaka till skolan.
Jag hörde han ropa mitt namn men jag vände mig inte om.
Jag hade ingen aning om vad som just hänt, vad som hade hänt mellan mig och Justin. Allt jag visste var att inget skulle bli som vanligt mellan oss. Någonsin. Det jag hade velat säga till honom hade jag nog sagt och han hade nog fått ut sitt också. Jag var säker på att vi skulle någon gång prata igen, ha ett riktigt snack. Där skulle vi säkert kunna lösa ett och annat.
Men just nu var det snacket riktigt långt borta. Ute i horisonten som man aldrig kunde nå.
Visst saknade jag Justin. Det hade jag gjort hela tiden. Men just som man trodde att allting skulle bli bra så hände det något nytt. Jag ångrade inte att jag strulat med Jake, inte för en sekund. Stunden vi haft tillsammans hade vart så underbar. Helt jävla fantastisk.
Jag kom fram och gick in till skolan och kände att tårarna slutat rinna. I entrén var det lika svalt som vanligt. Trots att jag varit på skolan i över ett halvår så hade jag inte sett hela skolan. Jag hade bara varit inne i mitt rum under lovet. I byggnaden fanns mitt rum och matsalen. Det var de enda ställerna jag varit på sen i julas. Under skoltiden hade jag varit i en utav de andra byggnaderna. Där hade jag haft mina lektioner och spenderat en del tid i ett hobbyrum som fanns där. I den tredje byggnaden bodde lärarna med undantag för Justin.
Jag ställde mig inne i hissen och tryckte mig upp till min våning. I korridoren såg jag ett sken ut från mitt rum och förstod att dörren var öppen. När jag kom närmare hörde jag röster inifrån rummet. Jag stannade precis bakom vägen bredvid dörren och lyssnade.
"Varför gjorde ni det?" frågade Ryan.
"Jag vet inte. Det bara blev så. Hon gav mig en chans och jag tog den" svarade Jake. Dom pratade om oss.
"Hade ni tänkt gå hela vägen?" frågade Chaz intresserat. Jake skrattade nervöst.
"Jag tror inte det. Vi hade väl kännt efter om det var rätt. Jag menar, det är ett stort steg" svarade Jake. Jag hörde en ny sida av Jake. Han brukade vara så barnslig och busig med allting men nu lät han faktiskt lite vuxen.
"Kommer det bli som vanligt mellan er nu då?" frågade Chaz.
"Jadå" svarade Jake säkert. "Det har det iallafall varit efter alla andra gånger"
"Vadå andra gånger?" flämtade Ryan. "Har ni gjort det andra gånger?"
"Nja. Idag gick vi väl lite längre eller vad man säger. Annars har vi väl bara kyssts lite." svarade Jake.
"Fan. Hoppas Justin inte får reda på det. Han hade blivit krossad" sa Chaz. Försent Chaz, han är redan krossad, tänkte jag innan jag gick in i rummet.
"Jasmyn! Hej" sa Ryan och log stelt.
"Hej grabbar" log jag och låtsades att jag inte hört samtalet mellan dom.
"Hur är det med Justin?" frågade Jake nervöst.
"Han är sur men han överlever nog" sa ja och ställde mig framför min garderob. Jag letade rätt på mina rosa tygshort.
"Var är han?" frågade Chaz tyst.
"På stranden" sa jag och vände mig om med shortsen i handen. "Kan ni två ursäkta oss en stund?" frågade jag Chaz och Ryan medans jag nickade mot Jake.
"Eh.. Visst" sa Chaz och reste sig upp. "Vi går ner till stranden och letar upp Justin" la han till innan dom lämnade rummet och stängde dörren.
Jake tittade nervöst på mig. "Är det något?" frågade han stelt.
"Jag vill bara se så att du är okej" sa jag frågande och drog av mig mina shorts och drog på mig mina nya.
"Det funkar. Men jag känner mig grymt taskig mot Justin" sa han och suckade. "Vad sa han på stranden?"
"Att han var sur. Speciellt på mig eftersom att jag vet om att han fortfarande är kär i mig" sa jag och satte mig ner på Jakes säng.
"Därför känner jag mig så elak. Jag har vetat om hela tiden att han är kär i dig men endå har jag inte brytt mig" sa Jake ledsamt och tittade ner på sina händer. Jag tog hans ena hand och han tittade på mig.
"Det är lika mycket bådas fel. Och se det positivt, vi kommer ta oss igenom dethär tillsammans" sa jag och smekte hans hand med min tumme. Jake log snett.
"Hur kommer det bli efter dethär?" frågade Jake.
"Jag vet inte" svarade jag och svalde. "Justin kommer säkerligen inte prata med någon utav oss. Eller så kommer han att låtsas som ingenting."
"Imorgon kommer jag att prata med honom och försöka lösa allt. Jag tänker inte förlora honom" sa Jake vuxet.
"Du är bäst Jake" sa jag och gav honom en kram. Han besvarade den och suckade.
"Hur blir det mellan oss då?" frågade han när jag släppte honom.
"Som vanligt, hoppas jag" svarade jag försiktigt. Han mötte mig med ett leende.
"Bra" log han och pussade mig på kinden. Sedan reste han sig upp och gick ini badrummet för att borsta tänderna.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Det smackande ljudet fanns kvar i min kropp.
Ljudet av hur Jake gav Jasmyns läppar en sista kyss innan de båda stirrade chockat på oss. Det spelades om och om igen i min hjärna.
Det skulle bli en kul grej. Grabbarna och jag hade tänkt ha lite kul och spruta vatten på dom. Men allt floppade totalt.
Jag var grymt sårad över att båda gjorde så mot mig. De visste båda om hur jag kände. Hur mycket jag älskade Jasmyn. Hennes sätt att le, hur hon rörde sig, hur hennes ögon såg ut tillsammans med hennes mörka ögonfransar, hur hon kunde få mig att le av ett enda ord.
Jag älskade allt med henne.
Jag visste att jag inte skulle vara arg. Vi var inte tillsammans. Hon var fri att göra vad hon ville.
Det var väl antagligen såhär hon kände när hon såg mig och Selena. Jag vet inte varför jag gjorde det. Vi skulle bara ha kul. Hon bjöd mig på en fin resturang och berättade om sin nya filmroll. Vi firade henne med några drinkar som snabbt byttes ut mot starkare alkohol. Tillslut tappade jag greppet. Jag visste inte vad jag gjorde och helt plötsligt var mina läppar sammanflätade med hennes.
Jag suckade och drog yttligare ett drag på gitarren.
Jag satt i aulan på skolan och spelade lite. Det var det som lugnade ner mig när jag var ledsen. Jag hade suttit där i några timmar utan att tänka på något annat än Jasmyn. Orden från vårt gräl på stranden fick mig att gråta. Det var inte menat att hon skulle bråka. Hon skulle inte följa efter mig när jag sprang ut ur rummet. Hon skulle inte få se mig gråta.
Om hon bara visste hur mycket jag älskade henne. Hur otroligt gärna jag skulle göra vad som helst för att göra henne lycklig.
Men vissa saker var visst omöjliga. Vissa saker kunde man inte göra.
Jag drog ännu ett drag på strängarna och den klara tonen ekade i den tomma aulan.
Jag älskar dig Jasmyn. Snälla förlåt mig.

Del 59 - The brutal makeout

"Nejdå. Jag hade bara hoppats att få lite mer hetrosexuella kyssar under kvällen." log han.
"Det kan du få närsomhelst" svarade jag. "Du behöver bara säga till." Jag ställde mig framför garderoben och började leta efter min sovtröja. Den fanns ingenstans.
"Jake har du sett min sovtröja?" frågade jag och vände mig om. Jag krockade in i Jake. Försiktigt tittade jag upp och in i Jakes mörka, djupa ögon.
"Till" sa han och tryckte hårt sina läppar mot mina.




Jag blev chockad när jag kände Jakes läppar mot mina. Men jag gillade det. Dom var så mjuka. Jag älskade verkligen Jakes kyssar. Dom slog alla andra.
Jag kände hur min stela kropp mjukades upp och jag kysste Jake tillbaka. Han gav ifrån sig ett belåtet stön. Jag kände hur han la sina händer på min rumpa och klämde åt försiktigt. Mina armar la sig runt Jakes hals och drog mig närmre honom. Hans läppar lekte över mina och hans tunga sökte sig in i min mun. När våra tungor fann varann kändes det som om dom dansade och jag njöt av varje sekund utav det.
Våra läppar passade så bra tillsammans. Dom var som två delar av ett pussel. Han var den saknade biten som äntligen fick läggas rätt på mina läppar.
Jag kände hur Jakes kyssar blev ivrigare och plötsligt försvann hans läppar från mina. Dom vandrade smakande ut mot min kind och ner på min hals. Jag andades snabbare när hans läppar sökte sig in under min haka och runt under halsen. Tillslut kom hans läppar tillbaka till mina och vi kysstes ivrigt. Jag började backa bakåt med Jake i min famn och vi la oss ner på hans säng. Jake flyttade sina händer ifrån min rumpa och la dom på varsin sida om mig för att stödja sig lite. Hans kropp låg mjukt över min och jag kände hur han andades högt. Jag låg och kände hur han njöt när jag vände på oss så jag låg över honom. Försiktigt flyttade jag mina läppar mot hans hals och kysste honom mjukt. För några sekunder slutade jag kyssa honom och tog istället av honom hans tröja. Sedan böjde jag mig ner och kysste hans vältränade mage och bröstkorg. Jag smekte honom ut med sidorna och jag kände hur han andades mer anfått. När jag nådde byxlinningen gav jag hans mage en sista kyss innan jag kysste hans allt för mjuka läppar igen. Våra tungor flätades samman och vi andades njutande. Hans händer lekte över min rygg och tog ett grepp om min tröja. Hans läppar släppte mina och drog med sina händer drog han min tröja över mitt huvud. Han tittade belåtet på min överkropp innan hans läppar pressades mot mina igen. Hans tunga smekte min och hans andedräkt myllde mina sinnen. Jake rullade runt och låg över mig igen. Jag kände hur han fingrade med min bh och hade problem med att få upp den. Tillslut fick han upp spännet och krängde av mig min vita bh. Han la den bredvid min arm innan hans ena hand tog ett grepp om mitt ena bröst och smekte det mjukt. På mitt lår kände jag hur Jakes byxa var spänd över skrevet. Jag log åt det och fortsatte kyssa honom.
Helt plötsligt blev allt fel. På bara en sekund.
Plötsligt slogs dörren upp och Chaz, Ryan och Justin kom in med vattenpistoler i händerna. Jake och jag stirrade chockat på dom. Deras ögon var som tallrikar och deras hakor föll till marken. Jag var säker på att jag och Jake såg likadana ut. Alla var chockade och sekunden som gick kändes som en evighet.
Snabbt famlade jag fram min bh och knäppte den medans Jake satte sig på sängen. Chaz stod kvar lika chockad medans Ryan kliade sig obekvämt i huvudet.
Det var inte försen jag såg Justins ansikte som jag förstod vad som hade hänt.
Dom hade sett oss. Kyssarna, smekningarna. Dom hade sett allt. Justin hade sett allt.
Hans ansikte var förstört. Det var blankt och hans ögon var tomma. På kinden rann en tår ner. Han vände sig om och trängde sig förbi Chaz och Ryan och sprang ut i korridoren.
"Justin!" ropade jag och reste mig upp och sprang efter.

Del 58 - The kisses

"Minns ni vad ni lovade mig nu?" log jag till grabbarna. Dom spelade oförstående så jag citerade Jake.
"Om du spenderar kvällen med oss utan tröja kommer vi låta dej välja vad vi ska göra" sa jag med busig blick mot Jake.
"Fasen också" mumlade Jake och skrattade.
"Har ni någon flaska någonstans?" frågade jag och tittade på Justin. Han pekade på sitt sängbord där en tom colaflaska stod. Jag tog den och satte mej ner mellan Justin och Jake.
"Hurså?" frågade Justin.
"Dags för snurra flaskan" sa jag med ett busigt leende på läpparna.




Killarna gav mig alla varsin förvånad blick.
"Vad?" flinade jag. "Jag är tjej, vi gör sånt här ibland!" sa jag med ett skratt. Killarna tittade på mig när jag la handen med flaskan i mitten och snurrade den. Den saktade in och pekade på Jake.
"Det kanske borde vara fler tjejer här inne? Du kommer nog bli ganska trött på mina läppar" flinade Jake och lutade sig fram mot mig med plutande läppar. Jag satte mitt finger för dom och tryckte tillbaka honom ner på hans plats.
"Sakta i backarna" skrattade jag. "Du ska pussa Ryan!"
Bådas ögon blev stora som ägg. Chaz och jag bröt ihop av skratt.
"Kom igen!" skrattade jag. "Ni har inget val!"
Motvilligt lutade grabbarna sig mot varandra och deras läppar mötte varandras för bråkdelen av en sekund. Efteråt lutade båda sig tillbaka och strök äcklat av sina läppar med baksidan av handen.
"Fifan" sa jake och gav Ryan en sur blick. Ryan svarade med ett brett flin.
Jake la handen på flaskan och snurrade den. Den pekade tillslut på Justin. Jake gav mig en busig blick.
"Payback" log han innan han vände sig till Justin. "Kyss henne. Med tunga och allt. Ge mig passion!" skrattade han.
Jag tittade på Justin som gav mig en tveksam blick.
"Det är okej" log jag och väntade på att han skulle kyssa mig. Han lutade sig långsamt mot mig och det gick verkligen i slowmotion. Tillslut fick jag nog så jag tog Justins huvud mellan mina händer och tryckte mina läppar mot hans. Jag brottade ner honom i mattan så jag stog på fyra över honom. Han öppnade försiktigt sin mun och jag gjorde detsamma. Sedan möttes våra tungor.
Jag visste inte hur jag skulle reagera på allting. Om jag skulle bli sur eller glad över att få kyssa Justin. Men mitt humör ändrades inte. Jag såg vår kyss som något två vänner kunde göra för att ha skoj.
I bakrunden hörde jag busvisslingar och applåder. Långsamt satte jag mig på min plats igen och såg Justin sätta sig upp. Han såg mig djupt i ögonen. Hans ögon fick plötsligt liv. Dom hade vart så tomma de senaste dagarna och jag var så glad över att se liv i dom igen.
"Highfive?" log jag och höll upp handen. Han log och slog till den så ett smackande ljud hördes i hela rummet. Sedan snurrade han flaskan. Den stannade på Chaz.
"Ryan" log Justin och tittade på Chaz. Han flämtade till och öppnade munnen.
"Aldrig! Då tar jag hellre Jake!" sa han äcklat.
"Men gör det då!" skrattade Justin.
"Med nöje!" svarade Chaz kaxigt och gav Jake en lätt vidrörning med sina läppar.
Kvällen fortsatte med flera skumma kyssar. I en minut fick jag ett råhångel av Ryan som Chaz bestämt och som hämd skulle han kyssa Justin. Skratten fanns i rummet hela tiden.
Det som gjorde mig mest glad var att Justin hade liv igen. Han hade varit så grå de senaste dagarna att jag var rädd att han skulle försvinna. Nu satt han bredvid mig och sprudlade av glädje.
Vid ett-tiden lämnade jag och Jake de trötta grabbarna och gick till vårat rum.
"Gillade du kvällen?" frågade jag när vi gick in i vårt rum.
"Nja. Lite för bögigt" skrattade Jake.
"Är du en homofob?" frågade jag med ett skratt.
"Nejdå. Jag hade bara hoppats att få lite mer hetrosexuella kyssar under kvällen." log han.
"Det kan du få närsomhelst" svarade jag. "Du behöver bara säga till." Jag ställde mig framför garderoben och började leta efter min sovtröja. Den fanns ingenstans.
"Jake har du sett min sovtröja?" frågade jag och vände mig om. Jag krockade in i Jake. Försiktigt tittade jag upp och in i Jakes mörka, djupa ögon.
"Till" sa han och tryckte hårt sina läppar mot mina.

Del 57 - The shirtless night

"Äckligt Jake! Duscha nu ditt pervo! Vi ska upp till grabbarna!" sa jag och viftade äcklat med händerna.
"Jaja. Jag låter dörren stå på glänt ifall att" sa han och gick in. Jag satt kvar på sängen och hörde hur han vred igång duschen. Jag tog på mig min tröja och vförstod först inte vart mina tankar ledde mig.
Innan jag visste ordet av det stod jag utanför badrumsdörren. Med en enkel knuff kunde jag få upp dörren och kliva in.
Tanken var så välkomnande men endå förbjuden. Om jag ville, och det ville jag, så kunde jag gå in där. Men jag tvekade. Var det rätt sak att göra?
Fasten det var förbjudet kunde jag inte låta bli utan jag la handen på den, svala vita dörren och min kropp fylldes med ett nervöst rus.




Plötsligt hörde jag hur duschen stängdes av. Min kropp fylldes av panik och jag tog bort min hand från dörren. jag backade försiktigt och satte mig på min säng. Jag suckade. Varför ville jag duscha med min bästa vän? Varför?!
Jag slängde bort tanken när jag såg Jake komma ut ur badrummet med en handduk på höften. Han log åt mig och gick till sin garderob och drog på sig sina kalsonger.
"Skulle vi till Justin och dom?" frågade han medans han tog av sig handduken.
"Yes. Hade tänkt att vi våldsgästar deras lille fest" sa jag med ett lågt, ondskefullt skratt.
"Du är fan störd Jasmyn!" sa Jake och skrattade.
"Och det ska du säga som blir kåt utav att ta din bästa vän på brösten?" sa jag med ett flin på läpparna.
"Men tyst med dig! Jag kunde inte hjälpa det?!" sa han surt och tog på sig ett par vita shorts.
"Stånd är endå stånd" sa jag retsamt. Jake kom gåendes mot mig med små, retsamma steg innan han kastade sig på mig och kittlade mig.
"Sluta Jake!" tjöt jag.
"Vad får jag?" flinade han och kittlade min mage.
"Vad som helst!" skrattade jag och vred mig i sängen.
"En kyss?" frågade Jake och slutade i två sekunder. Jag andades djupt och nickade.
"Nu tack" sa Jake med ett flin och satte sina händer på varsin sida av min kropp. Jag tog mina händer och la dom om hans nacke. Sedan drog jag mig upp och tryckte mina läppar mot hans. Den där härliga känslan som bara Jake kunde ge mig fanns i min kropp. Hans läppar masserade mina och med sin tunga lekta han med min. Vi andades båda djupt och jag kände hur mycket han gillade det. Hans andedräkt fyllde mina sinnen och sökte sig in i varendra vrå i min kropp.
Tillslut drog jag mig bort från honom och tittade han djupt in i ögonen. Han gav mig ett snabbt leende.
"Tackar" sa han. Innan han reste sig tyckte han sina läppar snabbt mot mina än en gång. Sedan såg jag hur Jake reste sig och gick mot garderoben och tog ut en tröja.
"Stopp" flinade jag till Jake. Jag tog tröjan han hade in händerna och la den tillbaka i garderoben. "Ikväll ska det vara shirtless kväll. Ingen kille får ha tröja på sig" log jag. Jake verkade inte ha något imot det utan gick före mig ut genom dörren med ett leende på läpparna.

"Okej. Shirtless kväll kanske var ett dåligt val" skrattade jag när Ryan och Jake pressade mig mot väggen.
"Av med tröjan nu så det blir rättvist" flinade Jake retsamt medans han och Ryan fortsatte att retsamt spänna sina muskler.
"Är du säker på detta Jake?" skrattade jag och fingarde på min tröja. Man kunde kanske reta honom på något sätt?
"Jag har aldrig varit mer säker" log han. Så jag drog av mig tröjan. Där stod vi. Jag, Jake och Ryan stod vid Justins säng medans Justin och Chaz satt och flinade på golvet.
"Nöjda nu?" sa jag och gjorde en piruett.
"Vackert" log Chaz och fick Justin att skratta.
"Vad tycker du Justin?" sa jag retsamt. Honom visste jag att man kunde reta. Han svalde innan han öppnade munnen.
"Verkligen vackert" log han. Jake satte sig ner en bit framför Justin och Ryan bredvid Jake.
"Minns ni vad ni lovade mig nu?" log jag till grabbarna. Dom spelade oförstående så jag citerade Jake.
"Om du spenderar kvällen med oss utan tröja kommer vi låta dej välja vad vi ska göra" sa jag med busig blick mot Jake.
"Fasen också" mumlade Jake och skrattade.
"Har ni någon flaska någonstans?" frågade jag och tittade på Justin. Han pekade på sitt sängbord där en tom colaflaska stod. Jag tog den och satte mej ner mellan Justin och Jake.
"Hurså?" frågade Justin.
"Dags för snurra flaskan" sa jag med ett busigt leende på läpparna.

Del 56 - The breasts

På iPaden såg man bröst, bröst och åter bröst. Jag log och tittade på Jake. Han tittade tillbaka på mig och log också.
"Du vet att det fins riktiga bröst här va?" frågade jag retsamt och pekade på mina bröst.
"Men dom får man ju aldrig se!" svarade han med fejkad sorgsenhet.
"Du har ju aldrig frågat" svarade jag med ett flin.




Jag såg att Jake fick anstränga sitt leende när han svalde hårt. Han var så söt när han blev småkåt. Jag flinade lätt för mig själv.
På iPaden fortsatte filmen och jag tittade utan särskilt stort intresse. Brösten försvann och ersattes utav killar som retade varann. Jag förstod inte riktigt grejen med filmen. 'Men ja, det är ju jag det' tänkte jag och tittade på Jakes som var inne i filmen.
Efter filmen stängde jag av Jakes iPad och la den på hans sängbord. Sedan hoppade jag upp och satte mig på Jakes mage.
"Vad?" frågade han och flinade lätt.
"Jag vet inte. Kan vi inte hitta på något?" frågade jag rastlöst. Vad som helst hade passat mig i smaken. "Vad sägs om att se vad grabbarna har för sig?"
Jake tittade sorgset på mig.
"Vad?" flinade jag.
"Jag trodde ju nästan att jag skulle få se dina bröst. Det lät ju så på dig förut" log han retsamt, men nervöst.
"Så du vill verkligen se dom?" frågade jag fundersamt.
"Bröst är alltid bröst" skrattade Jake. Han var ju inte precis blyg av sig.
"Om du nu så gärna vill" svarade jag. Jag tog mina armar bak på ryggen och knäppte försiktigt och långsamt upp min bh. Sen lät jag den falla ner på Jakes mage. Hans ögon vidgades och hans blick var oslagbar. Han låg där under mig och bara stirrade. Jag var tvungen att se ner på mina bröst för att se om något var fel.
Nope. Helt vanliga bröst.
"Gillar du vad du ser?" frågade jag Jake med ett flin. Han nickade stelt. Sedan mötte han min blick.
"Får jag.. röra?" frågade han och försökte var serriös. Men hans leende slank ut. Jag suckade.
"Om du nu så gärna vill" log jag och gjorde en visande gest mot mina bröst med mina händer. Han greppade tag om mitt högra bröst med sin händ och klämde försiktigt.
Då kände jag det.
Jag greppade tag i min bh och slängde mig ner från sängen.
"Fyfan Jake!" skrek jag och knäppte snabbt på mig min bh.
"Jag kan väl endå inte hjälpa det! Dom där är förfan perfekta!" svarade han lite smått generat.
"Förfan Jake! Skojar du med mig?!" ropade jag och försökte skaka av mig den äckliga känslan.
"Kom igen Jasmyn! Det var väl endå inte så hemskt? Du måste väl endå förstå?" försökte han och satte sig upp i sängen.
"Rör mig aldrig igen" morrade jag skämtsamt och reste mig upp.
"Men förlåt då!" skrattade Jake. "Jag trodde inte att det skulle vara en sån stor grej. Det kunde ju vart värre"
Jag öppnade min garderob och tog ut en enkel, vit magtröja. Sedan vände jag mig om.
"Hur skulle det kunnat vara värre?" frågade jag.
"Ja.. Du skulle.. Eller jag skulle.. Äsch, jag vet inte" sa han och kliade sig i huvudet. Jag gick fram och satte mig bredvid honom på sängen.
"Hade detta gjort det värre?" log jag och tryckte sedan mina läppar mot hans. Jag stängde mina ögon och masserade hans mjuka läppar med mina. På ett konstigt sätt kände jag hur vi båda gillade det. Jag öppnade min mun och andades in Jakes andedräkt. Min tunga rörde hans och dom lekte försiktigt.
Efter vad som kändes som en halv evighet, men som troligtvis bara var några sekunder, så lutade jag mig bakåt. Jag öppnade mina ögon och såg Jake sitta och blinka.
"Det hade verkligen gjort det värre!" flämtade Jake uppspelt. "Jag behöver en dusch!" sa han och reste sig upp och gick mot badrummet. "En kall dusch!"
Jag gav honom en äcklig min och skrattade. "Ska jag följa med?" flinade jag när han gick in genom dörren. Plötsligt lutade han sig tillbaka ut med huvudet.
"Vill du följa med?" frågade han chockat.
"Äckligt Jake! Duscha nu ditt pervo! Vi ska upp till grabbarna!" sa jag och viftade äcklat med händerna.
"Jaja. Jag låter dörren stå på glänt ifall att" sa han och gick in. Jag satt kvar på sängen och hörde hur han vred igång duschen. Jag tog på mig min tröja och vförstod först inte vart mina tankar ledde mig.
Innan jag visste ordet av det stod jag utanför badrumsdörren. Med en enkel knuff kunde jag få upp dörren och kliva in.
Tanken var så välkomnande men endå förbjuden. Om jag ville, och det ville jag, så kunde jag gå in där. Men jag tvekade. Var det rätt sak att göra?
Fasten det var förbjudet kunde jag inte låta bli utan jag la handen på den, svala vita dörren och min kropp fylldes med ett nervöst rus.

Del 55 - The make up

När jag lämnade badrummet vände jag mig till Jake och Justin som satt kvar på Jakes säng. Jag tog ut min ena hörlur ur örat och frågade:
"Ska ni med ner och bada?" Jag lät säkert tyken men jag brydde mig inte. Jag brydde mig inte ens om dom skulle med eller inte. Egentligen frågade jag bara för att.
Både två nickade stumt och reste sig upp ur sängen.




Jake och Justin gick steget bakom mig ner till stranden. När vi kom fram slängde jag mina saker i sanden och gick ut på bryggan. Jag satte mig på bryggkanten och badade fötterna. Bakom mig hörde jag Justin och Jake komma och båda hoppade i vattnet. Justins huvud dök upp över ytan någon meter framför mig och han slängde håret i en hairflip för att bli av med det. En sekund senare dök Jakes huvud upp bredvid.
Jag funderade på vad dom pratat om när dom satt på sängen. Dom hade väl bett om ursäkt för slagsmålet igår och sedan hade Justin berättat hur allt hade gått till. Jake hade säkert fått höra hur full han var och skrattat lite åt sig själv.
"Ska du inte bada?" frågar Jake och avbryter mina tankar. Jag nickar och reser mig upp. Sedan dyker jag i vattnet. När jag kommer upp till ytan ser jag Justins djupa ögon en halvmeter från mina. Jag vänder bort huvudet och simmar bort till stegen. Där sätter jag mig och ser han dyka ner under vattnet.
"Förlåt" hör jag Jake säga när Justins huvud försvinner ner i vattnet. Jag tittar på honom och ser hur han sorgset försöker hålla ansiktet i ett slätt ansiktsuttryck.
"Det är lugnt" ler jag och inser att det nästan är sant. Jag kan inte vara arg på att dom slåss, det är deras val.
Jag ser Justin komma upp till ytan och ger honom ett kort leende också innan jag hoppar ner i vattnet igen. Jake simmar fram till mig och ger mej en kram och jag kramar honom tillbaka. Bakom mig känner jag hur Jake och Justin utbyter en blick. Vilken sorts blick det är vet jag inte. När jag släppte Jake kunde jag se Justins ansiktsuttryck. Han var sårad för att han inte var förlåten. I hans ögon såg jag att han inte visste hur han skulle starta ursäkten och jag tänkte inte hjälpa honom. Bredvid mig såg jag Jake lura med ett busigt ansiktsuttryck. När jag vände mig åt honom såg jag hans händer sänkas mot mitt huvud och sekunden efter var jag under vattenytan. Jake tryckte ner mig under vatten med hög fart. Jag tog tag om hans ben och sekunden efter var han också under vattnet. När vi både kom upp till ytan skrattade vi båda.
"Jake!" fnissade jag. Han log brett. Solen sken på hans ansikte och fick hans vita tänder att glänsa. Jag skvätte vatten på honom innan jag hoppade upp och satte mig på bryggan. Jake flinade åt mig och simmade fram till mig.
"Vad sägs om en filmkväll?" log han och lekte med mina fötter. Idén lät lockande.
"Gärna" log jag. "Ska du också vara med Justin?" frågade jag utan något vidare intresse. Han skakade på huvudet.
"Jag lovade att hitta på något med Chaz och Ryan" svarade han mumlandes.
"Var är dom föresten?" frågade jag.
"Dom skulle träffa någon kompis idag" svarade han och tog ett stort simtag för att hålla sig vid ytan.
"Kul för dom" log jag uttråkat.

Jake låg i sin säng utan tröja med iPaden vilande på magen när jag kom ut från badrummet. Jag gick bort till min garderob i underkäder och letade upp något mysigt att ha på mig.
"Vilken film blir det?" frågade jag och drog ut ett par blåa shorts. Jag tog på mig dom och kröp sen upp i Jakes famn. Han gillade att mysa med mig när jag inte hade tröja på mig, typiskt Jake.
"American pie?" log Jake och gav min kropp en extra blick. Jag nickade åt honom medans han klickade igång filmen. Jake la sin armom mig så jag kunde lägga mitt huvud på hans axel.
Han andades djupa andetag och mitt huvud reste sig och sjönk i takt med hur hans axlar rörde sig i andningen. Jag var omfamnad av Jakes söta, manliga doft.
På iPaden såg man bröst, bröst och åter bröst. Jag log och tittade på Jake. Han tittade tillbaka på mig och log också.
"Du vet att det fins riktiga bröst här va?" frågade jag retsamt och pekade på mina bröst.
"Men dom får man ju aldrig se!" svarade han med fejkad sorgsenhet.
"Du har ju aldrig frågat" svarade jag med ett flin.

Del 54 - The hangover

Jag tittade på vem det var och såg Jake stå bredvid mig. Hans ansikte var ursinnigt och hans ögon var fyllda av hat. Hans armar och händer var spända och man såg att han fick anstränga sig för att inte hoppa på Justin och slå ihjäl honom. Han gav mig en kort blick som menade att han inte skulle skada Justin om han inte skadade honom.
Allt var så klart just då. I den där tysta sekunden.
I nästa sekund kastade sig Justin över mig igen men Jake var inte långt efter och drog bort honom därifrån.
Det var då det ballade ur.




Först förstod jag inte att blodet från Jakes läpp var riktigt, att det smockande ljudet när deras händer träffade den andras kroppsdelar. Först förstod jag ingenting. Jag var inte i min kropp. Det var som om jag stod bredvid och såg allt hända utan att förstå det.
Efter ett tag kom verkligheten ikapp mig. Slagsmålet som utspelade sig framför mig var riktigt. Mina bästa vänner slog ihjäl varann framför mina ögon. Men endå kunde jag inte göra något. Jake fick snabbt övertag om Justin tackvare sina MMA kunskaper.
Tillslut fick min hjärna kontakt med mina nerver. Jag kände hur jag kunde röra min kropp och kastade på mig mina nerblodade vänner.
"SLUTA!" vrålade jag och försökte dra dom från varandra. Chaz och Ryan var också där och försökte dra isär dom. Men Justin var på Jake som en blodtörstig tiger. "SLUTA!" skrek jag igen och kände hur de båda ryckte till. Jag slet i Justins kropp och fick tillslut bort honom från Jake. Där fångade Chaz och Ryan in honom medans jag ställde mig mellan Jake och Justin. Jag höll mina armar om Jake och vände huvudet mot Chaz och Ryan som kämpade med att hålla kvar Justin.
"Ta honom till rummet och håll kvar honom där. Stick!" fräste jag. Med slit, ryck och en hel del slag från Justins håll lyckades Ryan och Chaz få ut honom ur rummet. Jag stängde snabbt dörren och låste den. Med en snabb rörelse vände jag min mot Jake.
Där stod han. Blod rinnandes från läppen, ett redan svullet öga och höll sig smärtande över revbenet.
Mina ögon kastade blixtar på honom och jag ville så gärna slå honom. Men jag höll mig tillbaka, samma sak som han gjorde.
"Är du okej?" frågade jag ansträngt och han nickade stumt. "Gå och lägg dej" mumlade jag och trängde mig förbi honom. Jag gick fram till min garderob och öppnade en av lådorna. Där i hade jag olika, nödvändiga grejer. Jag tog fram en rulle med plastpåsar och ryckte bort en. När jag vände mig om och började plocka upp alla flaskor från golvet såg jag hur Jake la sig ner på sängen med ryggen mot mig. Jag försökte vara tyst när jag plockade upp alla flaskor och jag tror jag lyckades. Efter någon minuts städande hörde jag Jakes snarkningar fylla rummet.
Jag fortsatte plocka flaskor och när jag var klar med det tog jag upp krossade chips som var intrampade i mattan, tvärtade bort fläcken av smält choklad som skapats under kvällen och tog upp de 20 talet plastmuggar Jake försökt blanda drinkar i. Resultatet skulle blivit vodka och cola. Det var först efter att han hällt upp vodka i de tio första glasen som han märkte att vi inte hade någon cola. Då hade han shottat alla glasen själv.
Fläcken i mattan var svår att få bort men det fanns ett annat märke. En stor blodfläck framför badrumsdörren. Det fanns inte en chans att jag kunde skilja på om det var Justins eller Jakes blod men jag satte mig ner med en skurborste och skrubbade mattan. Den ville inte försvinna helt men efter tio minuters skrubbande kunde man bara se fläckens konturer. Påsarna med flaskor och skräp stod vid ingången och skulle bli uttagna på morgonen. Jag kastade en snabb blick ut genom fönstret och såg hur solen började gå upp. Med en suck gick jag och la mig i sängen. Jag drog av mig mina shorts och min tröja men behöll bh och trosor på när jag kröp ner under det svala täcket. Två sekunder senare föll jag in i min baksmällssömn.

Sakta vaknade jag upp ur min djupa sömn. Jag hörde ljud runt om mig, två personer som pratade. Med ett öra lyssnade jag och hörde två killar tala lågt till varandra. Den ena rösten kunde jag identifiera till Jakes men den andra var svårare. Den var sprucken och för låg att höra.
Jag vaknade upp och slog upp ögonen. Det starka ljuset från fönstret bländade mig ochjag la en arm över mina ögon. Jag hörde fortfarande Jake röst prata på. Visst var jag sur på honom från inatt men just nu var jag för trött för att vara arg. Jag tog upp min telefon. 11.23. Bara?
Jag suckade. Min kropp längtade efter mer sömn men jag hade aldrig kunnat somna om så varför skulle jag kunna göra det nu?
Med tunga steg masade jag mig upp ur sängen och gick tyst till garderoben. Jag tog ut en blå bikini innan jag tassade in i badrummet. När jag gick förbi dörren slängde jag en blick mot vilka det var.
Jake tittade nyfiket på mig och bekom honom kikade Chaz fram. Jag gav Chaz ett svagt leende innan jag vände mig om utan att ge Jake en blick. Han suckade medans jag gick in i badrummet och låste om mig.
Jag hoppade in i duschen och stod där riktigt länge. Vattnet skäljde och värmde min kropp och jag tvättade gåret flera gånger för att få bort Justins händer. Dom satt fortfarande kvar där.
När jag kom ut ur duschen torkade jag mig med handduken och tog på mig min bikini. Jag fönade håret och sminkade mig lätt innan jag gick ut. Jake låg i sin säng med jag gav honom ingen blick utan gick direkt till min garderob.
"Godmorgon" försökte han men fick inget svar. Förstod han inte hur sur jag var? Han hade gett en av mina bästa vänner blåmärken, blåtiror och en sönderslagen kropp mitt framför mina ögon!
Jag drog fram ett par jeans shorts, en vit spets magtröja, ett blått halsband och drog på mig mina vita converse. Jake försökte få kontakt med mig igen men jag gick bara ut från rummet och smällde igen dörren. I min ficka hade jag plånbok och mobil. Med det kunde jag överleva en dag i stan.
Jag gick ut ur skolan och ner på strandpromenaden där jag började gå mot stan. Egentligen var det inget speciellt jag behövde ha men vad annars skulle jag kunna göra? Jag orkade verkligen inte prata med Jake nu. Även om Justin hade varit en riktig idiot igår kväll så var han endå min bästavän. Han hade bara fått lite mycket att dricka. Jake hade inte behövt slåss med honom framför mina ögon.
Jag stängde av alla tankar på Justin och Jake och njöt bara av att gå på den soliga vägen. Tjejer kom springandes i hotpants och en sportbh, killar gled runt på skateboards och kärlekspar gick runt hand i hand.

Stan var redan full utav solbrända turister som shoppade allt de kom åt. Jag gick själv in i min favoritbutik. Det var en liten butik som låg precis vid strandpromenaden. I butiken kunde man hitta magtröjor, slitna shorts, söta blusar, tighta jeans, kepsar och snygga väskor. Precis min stil! Inte en enda gång hade jag lämnat butiken utan minst två påsar.
Jag gick in i butiken och möttes av butikpersonalens trevliga, men falska, leenden. Det var inte mycket folk i butiken så jag kunde gå runt i lugnt tempo och titta på all. I slutändan gick jag in i provrummet med två par jeans, ett par jeansshorts, tre magtröjor och en söt blus. Jag stod i provrummet ett bra tag och tittade hur min kropp såg ut i kläderna ur olika vinklar. Tillslut var jag tvungen att bestämma mig för vad jag ville ha och gick till kassan med en av magtröjorna, shortsen, ett par jeans och en keps jag tagit med mig påväg till kassan. Beloppet blev inte så högt som jag trott att det skulle bli så jag gick glatt ut ur butiken med tre påsar. Bredvid butiken fanns ett litet café med uteservering. Jag gick in och köpte en isthé att smutta på. Vid borden satt flera andra ungdommar och njöt av solen.
Jag gick runt med min isthé och jnöt utav den, jag älskade verkligen isthé! Medans jag smuttade på drickan fortsatte in i stan. Jag gick in i flera affärer och lämnade de flesta med antingen en eller flera påsar. Efter tio affärer och yttligare fyra påsar tog jag upp min mobil och såg att klockan redan hunnit bli halv sex. Jag började gå tillbaka till skolan i ett lugnt tempo. I mina påsar hade jag yttligare några magtröjor, blusar, shorts och en riktigt snygg svart handväska. Jag tog upp min mobil som låg i fickan och pluggade in ett par vita hörlurar jag köpt under dagen. Sedan klickade jag igång Swedish House Maffia och njöt av min promenad tillbaka till skolan.
Solen hade börjat gå ner över havet när jag kom tillbaka till skolan. I mina öron spelades fortfarande musik. Glada sommarlåtar fyllde mitt huvud och jag diggade glatt med i takten. Jag gick in i hissen och åkte upp till mitt rum. Där låste jag upp dörren och gick in i mitt rum. På Jakes säng såg jag Jake och Justin sitta. Båda såg allvarliga ut. När jag kom in tittade båda på mig. Jag gav dom ett gulligt, men snabbt, leende och stängde dörren. Musiken spelades fortfarande i mina öron och jag gungade med lite i takt till musiken när jag gick till min säng. Jag slängde mina påsar på sängen och tog ut mina nyinköpta kläder. Sedan la jag in dom i garderoben. Jag tog alla påsar i handen och vände mig om mot badrummet. Påvägen dit såg jag jake och Justin prata tyst och intensivt om något men jag orkade inte bry mig.
Nattens fight var inte mitt problem, den var deras. Dom fick lösa den hur de ville, jag brydde mig inte.
Jag gick in i badrummet och slängde mina plastpåsar i papperskorgen som stod bredvid handfatet. Sedan tvättade jag snabbt ansiktet och fick bort mitt smink. Jag torkade mig med en handduk i ansiktet och tog den sedan under armen. När jag lämnade badrummet vände jag mig till Jake och Justin som satt kvar på Jakes säng. Jag tog ut min ena hörlur ur örat och frågade:
"Ska ni med ner och bada?" Jag lät säkert tyken men jag brydde mig inte. Jag brydde mig inte ens om dom skulle med eller inte. Egentligen frågade jag bara för att.
Både två nickade stumt och reste sig upp ur sängen.

Del 53 - The forbidden kiss

"Jag lämnar dig inte!" sa jag och pussade Justin lätt på hans haka och underläpp. Om inte alkoholen runnit genom min kropp hade jag aldrig ens tänkt tanken på att pussa honom just nu. Men det kändes så rätt just då.
Justin fick ett stort leende på läpparna. Jag besvarade det snabbt innan jag skrikande sjunga med till Super Bass som spelades i rummet.



Kvällen rullade på. Vi drack lite mer och hade mycket roligare. Chaz hade däckat så jag och Jake hade lagt honom på sin säng. Vi hade i samma veva målat med mina kajalpennor i hans ansikte. Efter några packade skratt konstaterade vi att Chaz blivit riktigt vacker.
Ryan stog mitt i rummet och dansade någon underlig dans som bestod av att nicka med huvudet, skaka på höfterna och vinka med armarna. Justin gick vinglande fram till honom med sin telefon i handen och filmade.
Klockan började närma sig tolv och vi försökte verkligen hålla oss tysta. Skolan tog inget ansvar för om vi drack. Det var inte imot reglerna att dricka på skolan egendom. Vi höll oss tysta för att inte vecka våra grannar. Musik hade vi stängt av ganska tidigt och nu försökte vi bara hålla våra packande kroppar från att tappa greppet och skrika högt.
Efter Ryans dansande la han sig raklång på golvet med ett skumt leende på läpparna. Alla killar verkade vara riktigt lättpåverkade av alkohol medans jag fortfarande kunde minnas och hantera allt som hände.
Justin satte sig mot badrumsdörren och slog huvudet i dörren. Tårar rann plötsligt ner för hans händer.
"Justin?" slöddrade jag fram och stapplade mig mot honom. Jag fick ta hjälp av väggen för att inte ramla.
Justin tittade på mig med tunga ögon. Jag satte mig långsamt ner bredvid honom.
"Vad har.. vad har hänt?" pressade jag fram. Hans tårar fortsatte rinna. Han öppnade munnen och meningar föll ur.
"Jag är ledsen. Dåligt av mig. Jag borde inte gjort det" rabblade han fram osammanhängande. "Selena var inget. Bara du!" grät han.
Jag fick anstränga mig för att förstå. Han försökte be om ursäkt.
"Justin sluta. Du måste gå och lägga dig, du är full" mumlade jag. Min ursäkt för att få honom att sluta var patetisk.
"Nej! Jag vill ha dig!" sa han högt och kröp fram mig. Han satt framför mig och vinglade lite. "Jag älskar dig J-J-Jasmyn. Förlåt!" Han tog ett starkt grepp med sina händer om mitt huvud och lutade sig framåt. Jag försökte vrida mitt huvud bortåt men  Justin tryckte sina läppar mot mina innan jag han. Med sin tunga bände han upp mina läppar och tryckte in sin tunga i mun. Jag försökte dra min bort ur hans grepp men hans starka armar höll fast mig.
Han älskade mig, det visste jag, men inte att han skulle göra något sånthär för det. Justin var packad, full och överdrivet berusad. Men han borde ha kunnat hålla tillbaka det. Om han verkligen hade velat det så hade han gjort det.
Plötsligt såg jag hur Justins ansikte försvann framför mitt och hans grepp och mintt huvud släpptes. Mina läppar var fria och jag kunde andas. Justins ansikte gick från utslaget till förbannat när han såg vad som knuffat bort honom från mig. Jag tittade på vem det var och såg Jake stå bredvid mig. Hans ansikte var ursinnigt och hans ögon var fyllda av hat. Hans armar och händer var spända och man såg att han fick anstränga sig för att inte hoppa på Justin och slå ihjäl honom. Han gav mig en kort blick som menade att han inte skulle skada Justin om han inte skadade honom.
Allt var så klart just då. I den där tysta sekunden.
I nästa sekund kastade sig Justin över mig igen men Jake var inte långt efter och drog bort honom därifrån.
Det var då det ballade ur.

Del 52 - The drunken masters

Hans ögon var våta och man såg hur en tår runnit ner för hans kind. Ingen av oss sa något utan tittade bara in i varandras ögon. Efter vad som kändes som en evighet, men som troligtvis bara var någon sekund, öppnade Justin munnen.
"Tack" viskade han och lutade sig fram. Hans starka överkropp omfamnade mig i en varm kram och vi släppte inte varandra. Det var så skönt att känna hur hans kropp skyddade mig och jag visste att han skulle finnas där för mig igen.




Justin och jag satt kvar på stranden ett tag. Vi sa inte så mycket men allt vi ville säga hängde i luften. Jag kände hur glad han blivit över låten och han kände hur glad jag var över att ha berättat allt. För det var jag, verkligen. Det betydde mycket för mig att han hade velat lyssna och uppskattat allt.
Justin och jag satt kvar på stranden ett bra tag och tittade ut över havet. Vi satt tätt, tätt intill varann. Plötsligt började min mobil ringa i fickan. Jag gav Justin ett ursäktande leende innan jag tog upp mobilen. På displayen kunde jag läsa Jakes namn.
"Hej Jake" sa jag glatt.
"Hej bruden! Hur går det?" frågade han med stor glädje i rösten.
"Jodå.." svarade jag mumlande. Det blev tyst i en sekund innan Jake fyllde ut tystnaden.
"Det är fest ikväll! Chaz och Ryan är borta och fixar lite dricka. Kom till vårat rum så fort ni kan!" sa Jake. Sedan dog samtalet innan jag hunnit svara. Med en suck la jag ner telefonen i min ficka igen. Jag kunde känna Justins blick i nacken. När jag vände mig om stirrade hans frågande blick in i min. Jag vände bort den och berättade vad Jake sagt.
"Killarna har planerat en fest på rummet. Vi skulle upp till rummet så fort vi kunde" svarade jag och fick en återblick av nyåret. Jag ville verkligen inte bli lika full som jag var då.
"Låter kul" sa Justin. Jag vände mig mot honom och såg ett leende på hans läppar.
"Verkligen?" frågade jag. På något sätt hade jag fått en känsla av att Justin var imot alkohol.
"Jadå. Ska vi gå?" frågade han och reste sig upp. Jag nickade och tog hans hand när han sträckte ut den till mig. Med ett enkelt ryck fick han upp mig och jag studsade lätt in i hans bröstkorg. Vi gav varann ett oskyldigt leende innan vi började gå mot skolan. På vägen pratade vi om hur vi trodde kvällen skulle sluta. Jag ganska full och Jake helt utslagen. Justin trodde att Chaz skulle springa runt utan byxor och Ryan skulle sitta och stirra in i en vägg.
"Hur kommer det bli med mig då?" frågade Justin med ett leende och tryckte på knappen så vi fick ner hissen.
"Du kommer ta en cider och dricka glatt. När alla andra börjar bli lulliga slutar du dricka och tar hand om oss" sa jag med ett flin. Hans leende blev bredare och han skrattade.
"Det låter faktiskt troligt" sa han med ett leende.
"Kan du inte slappna av ikväll? Ta det lugnt och bara ha kul? Vi tar konsekvenserna imorgon?" sa jag med ett oskyldigt leende.
"Jag kan försöka" svarade han när hissdörrarna öppnades och vi ställde oss i den gröna hissen.

Vi hade det riktigt mysigt hela kvällen. Jag var lagom full medans Jake var helt borta. Ryan och Chaz satt för det mesta och bråkade om två hockey lag. Något var visst bättre än det andra.
Justin satt bredvid mig och skrattade åt Jake. Datorn spelade våra favoritlåtar som vi glatt dansade med till.
"So everybody get up, up and out of your seats. Kick of your shoes as you down at the beach"
Justin och jag sjöng glatt med till Big Time Rush's senaste singel. Jake låg i fosterställning och mumlade om tuggummin.
"Jake är verkligen borta!" skrattade Justin in i mitt öra.
"Det kommer jag också vara snart!" skrattade jag högt.
"Nej! Snälla stanna!" skrek Justin. Man såg på honom att han var packad. Men vem var det inte? På golvet låg en tömd absolute vodka, fem ölburkar och ett tiotal ciderflaskor. Allt var tömt. Jag hade inte tagit mer än ett par shot och några cider. Jake hade tömt flera ciderflaskor och en stor del utav vodkan.
"Jag lämnar dig inte!" sa jag och pussade Justin lätt på hans haka och underläpp. Om inte alkoholen runnit genom min kropp hade jag aldrig ens tänkt tanken på att pussa honom just nu. Men det kändes så rätt just då.
Justin fick ett stort leende på läpparna. Jag besvarade det snabbt innan jag skrikande sjunga med till Super Bass som spelades i rummet.

Del 51 - The top of the world

Displayen pryddes av Justins namn och en bild på oss vi tagit på stranden en månad tidigare.
"Hej!" svarade jag glatt när jag tryckt på den gröna luren.
"Hej" svarade han med ett försök till glädje i rösten. "Ville du något speciellt?"
"Kan du träffa mig vid stranden om en kvart?" frågade jag osäkert. "Jag har något jag vill spela för dig."
"Självklart" svarade han och jag hörde äkta glädje i hans röst innan han la på luren.




Jag satt på stranden med ryggen mot strandhusets vägg när jag hörde Justins steg. Dom lät på ett speciellt sätt som skillde sig från andras. Jag vände mig om och såg honom gå mot mig med händerna i byxfickorna. Han gav mig ett svagt leende som jag besvarade. Med försiktiga rörelser drog han upp händerna ur byxfickorna och satte sig ner bredvid mig.
"Hej" sa jag lågt till honom.
"Hej" svarade han tyst. Han tittade stelt ut över vattnet.
"Hur är det?" frågade jag. Han kändes frånvarande. Jag trodde att han skulle bli glad över att få se mig.
"Jag vet inte. Det känns som om något dåligt kommer hända" svarade han dystert.
"Jag vill bara spela en låt för dig Justin." sa jag och fingrade på gitarren. Han vred försiktigt huvudet mot mig och jag kunde se ett svagt, nästan osynligt, leende på hans läppar.
"Varsågod" sa han.
"Jag måste bara säga en sak först" sa jag och tog ett djupt andetag. Orden jag skulle säga var inte planerade. Jag ville inte ha tänkt över det innan, orde skulle vara spontana.
"När du och Selena... Var på stranden blev jag väldigt sårad" Det var svårt att nämna det. "Men du sårade mig bara som flickvän. Inte som vän" Justins ögon blev större. "Men även om jag inte blev sårad som vän har jag svårt att lita på dig." Hans ögon blev lite dystra. Orden sårade honom, det förstod jag. Men han behövde höra sanningen. "Men jag ska försöka börja lite på dig igen. Det var så underbart att ha dig bredvid mig när det var tufft." Justin log svagt men leendet nådde inte riktigt ögonen. "Jag vill tacka dig för att du var en sån otrolig vän. Det var därför jag skrev sången"
Jag andades ut och sänkte blicken. Jag tryckte in strängarna och drog första ackordet.



TÄNK ER LÅTEN AKUSTISK

När jag dragit sista ackordet tittade jag upp och möttes utav Justins varma blick. Hans ögon var våta och man såg hur en tår runnit ner för hans kind. Ingen av oss sa något utan tittade bara in i varandras ögon. Efter vad som kändes som en evighet, men som troligtvis bara var någon sekund, öppnade Justin munnen.
"Tack" viskade han och lutade sig fram. Hans starka överkropp omfamnade mig i en varm kram och vi släppte inte varandra. Det var så skönt att känna hur hans kropp skyddade mig och jag visste att han skulle finnas där för mig igen.

Del 50 - The reunion

Jake och jag tog varsinn snabb dusch och fixade iordning oss. När vi kom ner i lobbyn såg vi killarna klänga sig på varandras ryggar och vi kunde inget annat än att skratta åt dom. Vi hade fått reda på att Chaz och Ryan var Justins bästa vänner från Justins hemstad. Dom såg verkligen ut att ha kul tillsammans.
En liten del av mig saknade när jag kunde ha så kul med Justin.




Kvällen spenderades inte på en resturang med middag. Istället bjöd Justin på glass som vi åt tillsammans på stranden. Vi hade det riktigt mysigt i solnedgången och Chaz och Ryan var verkligen goa killar. Justins leende såg så annorlunda ut när han var med dom. Det hade ett annat bländande sken än vanligt.
Justin, Ryan och Chaz sprang runt i vattenbrynet och skvätte vatten på varandra medans Jake och jag satt vid stranden. Jag kunde känna Jakes fingrar leka i sanden runt mina händer.
"Dom ser ut att ha det riktigt kul tillsammans" sa jag lågt med ett leende och la mitt huvud på Jakes axel. Jag kände hur Jake gav ifrån sig en djup suck och pussade mig på hjässan.
Justin kom och drog upp mig och Jake och sa åt oss att ställa oss vid vattenbrynet. I handen höll han en kamera.
"Hoppa!" sa han och klickade till  en bild när vi var uppe i luften. Justin log åt oss och sa att vi kunde sätta oss ner igen eller vara med och busa i vattnet. Jag och Jake valde det förstnämda. Efter några minuters flams i vattnet kom killarna upp. Chaz och Ryan satte sig mitt emot mig medans Justin satte sig snett bredvid mig. Jag såg att han tittade på mig så jag gav honom ett vänskapligt leende.
Chaz hår var blött så han rufsade till det till en busig frisyr.
"Hur känner ni varann?" frågade han och nickade mot mig och Jake.
"Rumskamrater" log Jake. Chaz och Ryan gav oss två förvånade blickar.
"Delar killar och tjejer rum?" frågade Ryan med ett skumt ansiktsuttryck.
"Antagligen" svarade Jake med ett leende.
"Wow" log Ryan. Jag gav han ett kort flin och såg han öppna munnen igen. "Vad säg som att vi sätter på lite musik?" frågade han glatt.
"Ska man slösa pengar på en musikspelare när man har två sång-gudar sittande hos oss?" frågade jag med ett flin och gav Justin och Jake varsin roande blick.
"Det är faktiskt tre sång-gudar här" log Justin. Jag tittade snabbt på Ryan och Chaz.
"Vem av dom kan sjunga?" log jag.
"Ingen. Du kan" svarade Justin med ett vackert leende. Varför skulle han alltid blända mig med sina rader utav perfekta vita tänder? Det var ett fusk, ett övertag.
"Jo men precis" svarade jag ironiskt. Justin nickade.
"Det kan du ju?" sa han uppmuntrande.
"Låt oss höra!" sa Chaz. Jag gav honom en obekväm blick. Inte en chans att jag kunde sjung här. Jag tittade utdraget på Jake. Snälla förstå! tänkte jag och pressade fram en olycklig blick. Som tur var förstod Jake och öppnade munnen.
"Jag tror inte det är en så bra idé" mumlade han. "Jasmyn och jag måste gå" sa han lågt och reste sig upp. Han räckte ut sin hand och drog mig upp. Justins blick brände i nacken. Den var ledsen. Han hoppades på att jag skulle stanna.
"Det var trevligt att träffas grabbar" log jag till Chaz och Ryan. Ryan gav mig en häpen blick.
"Grabbar? Vi är män!" sa han och blåste upp sig. Jag skrattade lågt och gav dom sedan ett leende. Sedan vred jag huvudet till Justin.
"Ring mig sen är du snäll" sa jag och såg hur Justins ögon velande mellan lycka och ledsamhet. Men han nickade om pressade fram ett kort leende. Sedan vände Jake och jag oss om och gick mot skolan.
"Tack" mumlade jag och lutade mitt huvud mot hans axel.
Medans vi gick mot skolan fylldes min hjärna med Justin.
Hur kände jag för honom? Jag älskade honom men inte som mer än vän. Eller gjorde jag? Vad jag visste var att jag inte kunde förlora honom som vän, det var därför jag bad honom ringa mig. Så vi kunde träffas och ha ett riktigt snack.
Justin hade funnits där för mig enda sedan jag kom till LA. Han hade funnits där för mig när jag var ledsen och behövde tröst, när jag behövde någon att prata med och behövde någon att skratta med. Han hade alltid stått vid min sida.
Jag kände plötsligt ett sug efter att sjunga och bestämde mig att säta mig med gitarren när jag kom upp på mitt rum. Vem vet, Justin kanske hade rätt? Jag hade kanske en bra sångröst? Men inte en chans att den nådde upp till Jakes och Jutins röster.
Jake och jag gick in i skolan när en vuxen man kom gående mot oss. Han hade en kraftig mage och kort svart skäggstubb. Jag mindes honom som studievägledaren.
"Jake!" sa han. "Mr. Garison, kan vi talas vid ett tag?" sa han och nickade mot sitt kontor som låg en bit ner i korridoren. Jake gav mig en kort blick och jag nickade åt honom och menade att det var okej. Mr. Garison drog iväg Jake till sitt kontor och jag tog hissen upp till vårt rum. Väl där drog jag fram min gitarr och ett skrivhäfte. Jag drog med fingrarna på strängrna tills jag fick fram en melodi och sedan satte jag in passande låttext. När jag var färdig drog jag ett tjockt sträck under låtens namn; Top of The world. Jag släppte pennan och tog upp gitarren i famnen igen. Men jag hann inte spela innan min mobil började ringa. Displayen pryddes av Justins namn och en bild på oss vi tagit på stranden en månad tidigare.
"Hej!" svarade jag glatt när jag tryckt på den gröna luren.
"Hej" svarade han med ett försök till glädje i rösten. "Ville du något speciellt?"
"Kan du träffa mig vid stranden om en kvart?" frågade jag osäkert. "Jag har något jag vill spela för dig."
"Självklart" svarade jag och jag hörde äkte glädje i hans röst innan han la på luren.

Del 49 - The personality switcher and the friends

Efter några minuter kom Jake ut i bara kalsonger. Hans sexpack hade blivit synligare sen sist jag såg magen. Hur visste jag inte.
"Du har läcker mage" log jag och blinkade med ett öga.
"Du har läcker kropp" log han tillbaka och la sig på rygg i sin säng.
"Du ska allt få den någon gång" log jag och stängde ögon och somnade direkt.





På morgonen vaknade jag av Jakes snarkningar. Det hade jag blivit ganska van av det senaste halvåret. Jag kastade en snabb titt på klockan och såg att den var kvart över tio. Det var ingen idé att somna om. Istället gick jag upp och tog en snabb dusch, fönade håret, satte upp det i en tofs och sminkade mig lätt. När jag kom ut ur badrummet såg jag att Jake vaknat och han log och sträckte på sig i sängen.
"Godmorgon" log jag och möttes av en gäspning.
"Kom hit" mumlade han trött. Jag gjorde som han sa och la mig bredvid honom i sängen.
"Det här känns fel Jake. Jag har bara BH och trosor på mig" sa jag och skrattade in i hans bröstkorg.
"Jag tycker det känns mysigt" svarade han med en blinkning.
"Du är så... Jake!" sa jag och skrattade.
"Vem skulle jag annars vara?" frågade han med ett flin.
"Du kan få vara mig om du vill" log jag.
"Gärna!" skrattade han. "Det måste vara kul att gå runt och ha massor utav killar dregglandes efter sig"
"Visst!" log jag. "Hur är det inte då att vara Jake? Sjunga som en gud, han en kropp som en grekisk gud och dela rum med en grekisk gudinna"
Jake skrattade högt och pussade mig på hjässan. Sedan slog idén mig.
"Jag låtsas vara du idag och du låtsas vara jag" sa jag med ett brett leende.
"Så vi gör som man gjorde när man var liten?" skrattade han.
"Helt klart!" skrattade jag och reste mig upp. Jag gick till garderoben och tog ett par jeans shorts och en pösig magtröja - nära nog mot vad Jake brukade ha. På huvudet tog jag min vita keps och drog ut hästsvansen genom hålet där bak. När jag var klar såg jag Jake gå till sin garderob. Han tog ett par jeans shorts och en vit tröja - helt okej.
"Är vi lika varann?" log jag.
"Jag behöver inget smink va?" frågade han osäkert. Jag skrattade åt honom innan jag tog honom i handen och vi gick ner och åt frukost.
Vi åt frukost ganska snabbt innan vi gick upp till rummet igen. Snabbt bytte vi om till badkläder innan vi gick ner till stranden. Vi kom överens om att han inte behövde ha bikini, men det krävdes mycket skratt för att komma fram till det.
På stranden var det lika tomt och tyst som vanligt. Jag gjorde som Jake brukade göra och hoppade ett klantigt hopp ut i vattnet. När jag kom upp till ytan såg jag hur Jake gjorde löjliga rörelser när han gick i vattnet från stegen.
"Så gör ju endå inte jag!" skrattade jag och skvätte vatten på honom. Då hoppade han i och simmade fram till mig. Vi badade och skrattade ett tag innan vi la oss och solade på stranden.
"Hur är det mellan dig och Justin nu då?" frågade han efter en stunds tystnad. Jag tänkte efter. Vi hade inte sagt så mycket igår men det vi sagt hade betytt en hel del. Justin hade fortfarande känslor för mig men ärligt talat började mina dö ut. Justin hade sårat mig men jag hade försökt förlåta honom. Men det fukade verkligen inte.
"Inte så bra tror jag" mumlade jag.
"Har det hänt något nytt eller? Vad hände ni igår?" frågade han och tog min hand. Han märkte att det var jobbigt att prata om och att jag ville ha han nära.
"Han har fortfarande känslor för mig" sa jag.
"Och du har inga känslor för honom?" frågade han.
"Jag vet inte" suckade jag. "Han sårade mig verkligen"
"Jag önskar jag kunde hjälpa dig" sa Jake och tryckte lite hårdare i in hand.
"Problemet är att jag ser honom som en vän. Han sårade mig som min pojkvän men inte som min vanliga vän" mumlade jag.
"Så hur blir det nu då?" undrade han.
"Jag får se. Jag kanske kan förlåta honom men det kommer bli svårt. Han förstörde halva mig." mumlade jag.
Jake öppnade munnen för att säga något men blev avbruten av en killröst.
"Vilket jävla ställe! Det är ju helgrymt!" Jake och jag vände våra huvuden mot dit rösten kom ifrån. Vi blev förvånade av vad vi mötte.
Justin och två andra killar kom gåendes mot oss. Jag hade aldrig sett killarna förut men dom såg ut att vara i samma ålder som Justin.
"Fan vilken ball strand!" sa en av killarna. Det var inte samma röst som tidigare. Killen som berömt stranden hade snaggat hår och den andra hade lite längre än Justin.
"Sisten i!" ropade den snaggade killen. Alla tre sprang ut på bryggan, utan att ha sett oss ligga på stranden, och kastade sig i vattnet.
"Vilka är dom?" viskade jag till Jake.
"Ingen aning" viskade Jake tillbaka. "Kanske några han spelat in en låt med?" Jag nickade tyst och fortsatte titta på hur Justin och de andra två badade. Jag förstod att killarna hette Ryan och Chaz men förstod inte vilka det var. Efter ett tag hade Justin sett oss och vinkat och vi hade vinkat tillbaka. Mer än så hade vi inte gjort.
"Jag svettas ihjäl" sa Jake efter ett tag.
"Jag med" mumlade jag. "Tror du vi kan bada?"
"Varför skulle vin inte kunna bada?" flinade Jake och reste sig upp. "Tror du att vattnet kommer äta upp dig eller?"
"Tyst med dig!" skrattade jag. "Jag menar att vi kanske stör Justin och dom?"
"Skit i det!" sa Jake och drog upp mig på hans rygg. Jag skrek högt när han sprang upp på bryggan och dumpade av mig i vattnet.
"Jake!" skrek jag när jag kom upp till ytan. När jag öppnade ögonen möttes jag av stänkande vatten från Jake som gjorde bomben. Det salta vattnet sved i ögonen och jag simmade bort till badstegen för att gnugga bort det.
"Hur är det?" hörde jag Justins röst. Jag hade gnuggat mina ögon en stund men det sved fortfarande.
"Jag ser inget" skrattade jag.
"Gnugga mer" hörde jag antingen Ryan eller Chaz säga.
"Vad tror du jag gör?" skrattade jag. Jag försökte öppna ögonen och kände att saltet var borta. Jag blinkade några gånger och kunde sen se normalt.
"Är du okej?" frågade Justin. Jag log åt honom.
"Jadå" svarade jag och gick upp på bryggan. Jake hade kommit upp till ytan och simmat bort till badstegen där jag suttit.
"Du ska få igen!" skrattade jag och dök i vattnet bredvid honom.

Jake och jag badade tillsammans med killarna ett tag. I början var det lite underlig stämning men efter ett tag blev den okej. Det var fortfarande lite stel mellan mig och Justin men vi pratade lite då och då.
"Vad gör ni här då?" frågade jag Chaz och Ryan när vi gick tillbaka till skolan senare på kvällen.
"Vi är här och hälsar på Justin. Vi stannar tills skolan börjar igen" log Chaz.
Jag nickade. Vi fortsatte snacka tills vi kom till hissen och jag och Jake skulle gå av. Vi bestämde att vi skulle ses i lobbyn om en timma och sedan skulle vi gå ut och äta middag.
Jake och jag tog varsinn snabb dusch och fixade iordning oss. När vi kom ner i lobbyn såg vi killarna klänga sig på varandras ryggar och vi kunde inget annat än att skratta åt dom. Vi hade fått reda på att Chaz och Ryan var Justins bästa vänner från Justins hemstad. Dom såg verkligen ut att ha kul tillsammans.
En liten del av mig saknade när jag kunde ha så kul med Justin.

Del 48 - The talk

"Gå upp sålänge. Jag kommer snart" sa jag till Jake och han förstod direkt när jag började gå mot stranden.
Justin satt nere vid vattenbrynet och lekte med sanden i handen. Jag satte mig ner bredvid honom men möttes inte av hans bruna blick. Då tog jag istället hans hand i min och mötte hans blick.




Vi sa ingenting utan stirrade bara in i varandras ögon. Jag visste inte vad jag skulle säga. Det var omöjligt för mig att förlåta honom för vad han gjort men jag tyckte endå synd om honom.
Jag la försiktigtmitt huvud på hans axel.
"Tack" viskade jag och tittade ut mot vattnet. Jag kände hur han log men svarad inte.
"Förlåt om jag snor din "tänke-plats" log han mot mitt huvud.
"Du snor den inte så länge du betalar avgift" log jag tillbaka. "Så hosta upp pengarna"
Min kropp skakades av Justins bubbliga skratt. Det var svårt att förstå att någon som kunde vara så härlig kunde såra människor så mycket. Jag var inte uprörd över att Justin varit otrogen, jag vara bara sårad. Jag hade litat på honom och han hade svikit mig.
"Varför sitter du här nere?" frågade jag och fortsatte titta ut över havet.
"Jag hade mycket på hjärnan. Och du har ju berömt den här platsen om sitt lugn så ofta så jag ville testa den." svarade han.
"Vad tänker du på då?" frågade jag och lekte med mina fingertoppar i sanden.
"Dig" svarade han tystare.
Nästan omärkbart stelnade jag till.
"Vad tänker du på om mig då?" frågade jag osäkert.
"Hur mycket jag saknar dig." svarade han lågt.
Men försiktigta rörelser lossade jag min hand ur hans och tog bort mitt huvud från hans axel.
"Jag är ledsen Justin" sa jag och började resa mig upp.
"Snälla Jasmyn" sa han och försökte dra ner mig igen. "Jag vet att jag inte är förlåten men snälla stanna här!"
"Jag kan inte.." mumlade jag svagt och ställde mig upp. "Jag måste vara ifred nu"
Sedan vände jag mig om och gick med försiktiga steg upp mot skolan.
Jag mådde dåligt av hur mycket jag saknade Justin. Men jag visste att jag aldrig skulle kunna förlåta honom. Han kanske var glad med Selena. Eller så hade det bara varit en engångs händelse.
Vem vet? Inte jag.
Jag gick in i mitt och Jakes rum och hörde att han stod i duschen så jag drog av mig mina kläder och satte på mig mina hotpants och en pösig tröja. Sedan la jag mig i sängen. Efter några minuter kom Jake ut i bara kalsonger. Hans sexpack hade blivit synligare sen sist jag såg magen. Hur visste jag inte.
"Du har läcker mage" log jag och blinkade med ett öga.
"Du har läcker kropp" log han tillbaka och la sig på rygg i sin säng.
"Du ska allt få den någon gång" log jag och stängde ögon och somnade direkt.

Del 47 - The Jake-time

"Händer detta verkligen?" viskade jag. Jake nickade och höll ett finger framför munnen som menade att jag skulle vara tyst. Jag vände huvudet mot skärmen och såg det vita skenet bytas ut mot ett mörkare och bakrundsmusik dånade i högtalarna.
Jag var lyrisk.



Filmen var verkligen bra. Över mina förväntningar. När filmen var slut blev jag arg, jag ville ha mer! När sluttexterna började rulla reste sig skådespelarna upp.
"Vi ska på en intervju nu" log Taylor. "Ledsen att vi inte kan stanna längre. Hoppas att du gillade filmen!" Jag fick en kram av alla och såg sedan hur de lämnade salongen. Jag var ledsen för att stunden med Taylor, Rob och gänget inte hade varat längre men jag var samtidigt överlycklig. Min dröm om att få träffa rollbesättningen hade gått i uppfyllelse!
Med långsamma rörelser satte jag mig ner på min stol.
"Hur är det?" frågade Jake oroligt.
"Chockat" svarade jag enkelt. Han log åt mig.
"Vill du gå och käka något? Du har ju faktiskt inte ätit frukost" sa han leendes och hjälpte mig upp ur stolen. Påvägen ut från biografen tog jag snabbt upp mobilen och skickade iväg ett sms till Justin. Tack!

"Vad ska du ha?" log Jake till mig när vi satte oss ner på det mysiga mat-cafét.
"En köttfärspaj" log jag tillbaka och han nickade.
"Samma" log han och gck bort till disken för att beställa. Två minuter senare kom han tillbaka med två köttfärspajer, två glas med cola och bestick. Han ställde ner allting på bordet och sedan åt vi.
"Så vad vill du göra mer idag?" fågade Jake och tog en ny tigga av köttfärspajen.
"Hurså? Är du min slav för resten av dagen eller?" svarade jag och log ett flinande leende.
Jake skrattade tillbaka. "På sätt och vis" log han.
"Varför gör Justin det här? frågade jag och petade bort yttligare än paprikabit ur pajen.
"Det är väl hans sätt att be om ursäkt på" svarade Jake och tog en klunk cola.
"Jag undrar bara varför han var otrogen från början." mumlade jag och tog en liten tugga av pajen.
"Jag med" svarade Jake och ställde ner sitt glas med cola.
Jake och jag bytte samtalsämne och satt kvar på cafét och pratade tills det började mörkna utanför. Då gick Jake och betalade och sedan strosade vi hemmåt. Vi gick tillsammans på strandpromenaden och pratade om hur det skulle bli när skolan började igen.
"Jag tror inte det kommer bli samma dom förra terminen" mumlade jag och drog högerskon i marken. "Jag menar; med Justin på lektionerna blir det ju inte samma sak"
"Vi ska ju bara öva inför uppträdandet nu" log Jake till mig. "Du kommer inte behöva prata med honom om du inte vill"
"Du är bäst Jake" log jag tillbaka och la armen om honom.
"Detsamma" flinade han och la en arm om mig.
Två minuter senare var vi framme vid skolan och trots att jag inte ville så såg jag en gestalt sitta nere vid stranden.
"Gå upp sålänge. Jag kommer snart" sa jag till Jake och han förstod direkt när jag började gå mot stranden.
Justin satt nere vid vattenbrynet och lekte med sanden i handen. Jag satte mig ner bredvid honom men möttes inte av hans bruna blick. Då tog jag istället hans hand i min och mötte hans blick.

Del 46 - The twilight

"Borsta mitt hår" mumlade jag beodrande. Jag blev väldigt förvånad när han faktiskt gjorde det.
"Nöjd nu prinsessan?" log han när han tog ett sista drag med borsten genom mitt hår. Jag tog mina solglasögon och följde med Jake ut genom dörren.
"Vart ska vi?" frågade jag när vi stod i hissen.



Jake svarade inte på min fråga utan drog istället ut mig ur hissen. Han höll mig ihanden och drog mig fram till utgången där han lät mig gå först ut. Utanför fanns inget speciellt. Ingen limousin som jag hade trott först.
"Kom igen Jake, vart ska vi?" sa jag irriterat och försökte skaka mig ur hans grepp han hade om min hand.
"Jag berättar inte försen vi är där. Men vi måste gå en bit nu" sa han och log ett typiskt Jake leende. Motvilligt lät jag Jake dra mig mot stan där han troligtvis hadeplanerat något. Plötsligt stod vi utanför en biograf och jag tittade frågande på honom.
"Ska vi på bio?" frågade jag fundersamt. Hade han verkligen släpat med mig hit för en film?
"Du ska få se en grej" log han och öppnade dörren så jag kunde gå in i biografen. I entrén var det ganska tomt. Några småtjejer beställde popcorn och en familj gick in i sin biosalong.
"Jake!" sa jag bedjande.
"Jag tänker inte berätta!" sa han och fortsatte dra mig genom den stora lokalen. Tillslut kom vi till en dörr och den öppnade Jake med glädje. På andra sidan fanns det en liten biosalong med bara tio stolar. Åtta av dom var upptagna men jag kunde inte se av vilka. Rummet var för mörkt.
"Jake!" viskade jag och han log åt mig.
"Du gillar twilight-serien va?" viskade han. Jag förstod ingenting. Hur visste han det? Jag var helt galen i twilight-triologin! Bara någon nämnde det blev jag överlycklig.
Men just då skuggades lyckoruset över av min fundersamhet.
Jake vände sig mot biostolarna.
"Ey!" ropade han och alla åtta personer vände sina huvuden mot oss. "Jasmyn är här nu!" log han. Plötsligt reste sig en kille upp och gick fram till mig.
Jag blev knäsvag när jag såg vem det var.
"Hej" sa han. "Jag är Taylor Lautner" Hans leende var så bländande. Jag ville skrika men mina läppar kunde inte förmå sig med att öppnas.
Taylor log åt mig och gjorde en visande gest mot de sju andra personerna som slutit sig upp bakom honom.
"Detta är Kirsten, Robert, Ashley, Peter, Elizabeth, Kellan och Niki." log han och alla vinkade till mig.
"Tro mig, hon är glad att se er" log Jake åt alla.
Jag kunde inte förstå att jag var här.  Sedan jag läst den första boken var jag helt fast vid twilight. Jag hade läst alla böcker, sett alla filmer och drömt om att träffa just dessa människor. Det var bara ofattbart.
"Justin bad oss komma hit och visa en exklusiv förhanspremiär av Breaking Dawn för dig. Du och Jake kommer att få se första delen utav filmen." log Taylor.
Ursäkta? Sa han precis Justin?
Varför gjorde Justin det här?
"Jasmyn, säg något" sa Jake till mig och knuffade mig i sidan.
"Wow" utbrast jag plöstligt och rodnade åt vad jag sagt. "Det är helt ofattbart att ni är här" la jag till sedan.
"Kom så tittar vi på filmen" log Robert bak bland de andra. Hela gänget satte sig ner i stolarna och jag slog mig ner mellan Taylor och Jake. Jag vred mitt huvud åt Jakes håll medans ett ljus sken upp på den stora skärmen.
"Hnder detta verkligen?" viskade jag. Jake nickade och höll ett finger framför munnen som menade att jag skulle vara tyst. Jag vände huvudet mot skärmen och såg det vita skenet bytas ut mot ett mörkare och bakrundsmusik dånade i högtalarna.
Jag var lyrisk.

RSS 2.0